Vatan iade yapar mı?

Belirttiğiniz gibi bu durum mesafeli, yani Online alışverişlerdr geçerli. Arkadaş şubeden almış, keyfi iade hakkı yok.

Attığınız link Online alışverişler için geçerli. Başlıkta kocaman "teslimat" yazıyor.

Hocam maalesef iade almak zorunda değiller. Müşteri memnuniyeti kapsamında iade alabilirler.

tempZ lütfen ürünü satan bir kişi ağzıyla konuşmayınız. Burada amacımız yardımcı olmak, birisine araştırmadan iade alamazsın tarzında mesajlar yazmak değil.

• 1. Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hasarsız, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
  • 2. Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
  • 3. Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
  • Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda makul süre içinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.
  • Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu (gider pusulası) olarak tarafınıza verilecektir.
  • Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu (gider pusulası) olarak tarafınıza verilecektir.
@berco_kt Konuyu tekrardan araştırdım değişim iadesi alabilirsin sadece. Ücret iadesi alamazsın (Ücret iadesi kastım nakit verilmiyor, kupon veriliyor.)

Kaynak:

TempZ lütfen ürünü satan bir kişi ağzıyla konuşmayınız. Burada amacımız yardımcı olmak, birisine araştırmadan iade alamazsın tarzında mesajlar yazmak değil.

Yardımcı olmak olumlu cevap vermek değil, doğru cevap vermektir. Satıcı falan da değilim iftira atmayın.

Attığınız kaynağın bir altındaki maddeyi niye atmadınız hocam? Mesajımda böyle bir hakkının olmadığını müşteri memnuniyeti kapsamında belki yapılabileceğini iletmişim. Farklı bir kaynak bulursanız etiketlersiniz. İyi Sosyaller.

YUKARIDA SÖZÜ EDİLEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇERÇEVESİNDEKİ DEĞİŞİM İŞLEMLERİ AŞAĞIDAKİ DURUMLARDA VE ÜRÜNLERDE YAPILAMAMAKTADIR:
Koruma bandı bulunan veya vakumlu paket içerisindeki ürünlerin açılması durumunda. (Çay makinesi de alsanız kutusu açılmış diyecekler...)

Yardımcı olmak olumlu cevap vermek değil, doğru cevap vermektir. Satıcı falan da değilim iftira atmayın.

Attığınız kaynağın bir altındaki maddeyi niye atmadınız hocam? Mesajımda böyle bir hakkının olmadığını müşteri memnuniyeti kapsamında belki yapılabileceğini iletmişim. Farklı bir kaynak bulursanız etiketlersiniz. İyi Sosyaller.

YUKARIDA SÖZÜ EDİLEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇERÇEVESİNDEKİ DEĞİŞİM İŞLEMLERİ AŞAĞIDAKİ DURUMLARDA VE ÜRÜNLERDE YAPILAMAMAKTADIR:
Koruma bandı bulunan veya vakumlu paket içerisindeki ürünlerin açılması durumunda. (Çay makinesi de alsanız kutusu açılmış diyecekler...)
İftira atmıyorum ki tutumunuz öyle dostum. Biz çay makinesinden bahsetmiyoruz, bilgisayar donanımı olan elektronik eşyadan bahsediyoruz. Attığım maddede ne yazmakta?

Ürünün kutusunu açtıysanız; "kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hasarsız, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir."

Ben de size diyorum ki, cayma hakkı konusunda haklısınız arkadaş veremiyor. Üstte ne yazdığımı görmüşsünüzdür umarım. Kupon alabildiği hakkında yazdım. Ürün ayıplı olmadığı için arkadaş kupon alacak.

Ve ek olarak attığınız aşağıdaki başlık değil başlıkta:

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KAPSAMINDA DEĞİŞİM İŞLEMLERİ (AYIPLI OLMAYAN ÜRÜNLER)

Bu yazmaktadır. Sizin baktığınız Arçelik, Bosch gibi beyaz eşya markalarının sattığı küçük eşya veyahut beyaz eşyaları kapsamakta.

Mouseler vakumlu bir pakette gelmiyor, düz bir pakette geliyor. Koruması var evet, o kozmetikleri arkadaş atmadığı sürece kutunun içine koyup iade ederse müşteri memnuniyeti ile alıyorlar lütfen maddeyi tekrar okumanızı rica ediyorum.

Şu başlığa da tekrardan değinmek istiyorum;

"DVD, VCD (yazılım, oyun, film), kitap, cep telefonları, kulaklıklar (bluetooh, müzik, v.b.), sarf malzemeleri (yazıcı kartuşu, toneri, kağıdı, CD, DVD medya v.b.), projeksiyon cihazları, telefonlar, LCD ve Plazma televizyonlar, harici, dahili, sabit ya da taşınabilir bellekler, ev aletleri, beyaz eşya, kişisel bakım ürünleri ve oyuncaklarda, telif hakları kapsamında bulunan fikri ve sınai hak içeren her türlü ürün ve hizmette."

Burada hiçbir şekilde fark ettiyseniz bilgisayar donanımından bahsedilmiyor.

Son düzenleme:
İftira atmıyorum ki tutumunuz öyle dostum. Biz çay makinesinden bahsetmiyoruz, bilgisayar donanımı olan elektronik eşyadan bahsediyoruz. Attığım maddede ne yazmakta?

Ürünün kutusunu açtıysanız; "kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hasarsız, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir."

Ben de size diyorum ki, cayma hakkı konusunda haklısınız arkadaş veremiyor. Üstte ne yazdığımı görmüşsünüzdür umarım. Kupon alabildiği hakkında yazdım. Ürün ayıplı olmadığı için arkadaş kupon alacak.

Ve ek olarak attığınız aşağıdaki başlık değil başlıkta:

müşteri memnuniyeti kapsamında değişim işlemleri (ayıplı olmayan ürünler)

Bu yazmaktadır. Sizin baktığınız Arçelik, Bosch gibi beyaz eşya markalarının sattığı küçük eşya veyahut beyaz eşyaları kapsamakta.

Mouseler vakumlu bir pakette gelmiyor, düz bir pakette geliyor. Koruması var evet, o kozmetikleri arkadaş atmadığı sürece kutunun içine koyup iade ederse müşteri memnuniyeti ile alıyorlar lütfen maddeyi tekrar okumanızı rica ediyorum.

Şu başlığa da tekrardan değinmek istiyorum;

"DVD, VCD (yazılım, oyun, film), kitap, cep telefonları, kulaklıklar (Bluetooth, müzik, vb.), sarf malzemeleri (yazıcı kartuşu, toneri, kağıdı, CD, DVD medya vb.), projeksiyon cihazları, telefonlar, LCD ve plazma televizyonlar, harici, dahili, sabit ya da taşınabilir bellekler, ev aletleri, beyaz eşya, kişisel bakım ürünleri ve oyuncaklarda, telif hakları kapsamında bulunan fikri ve sınai hak içeren her türlü ürün ve hizmette."

Burada hiçbir şekilde fark ettiyseniz bilgisayar donanımından bahsedilmiyor.

Çok teşekkürler dediğiniz doğru bu arada hediye ceki verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı