Vatan korsan Windows 10 kurmuş

Kullanmaya devam edebilirsin.

VOLUME_MAK için türler vardır. Bu tür kullanım sayısıdır.

Satıcı örnek olarak 100 adet bilgisayar için bu kodu alıyordur. 100 bilgisayar bu anahtarı kullandıktan sonra bir sonraki bilgisayarda etkinleştirdiğinde anahtar Microsoft tarafından iptal ediliyor.

Bu 100 rakamı 1000 adet de olabilir 10 adette. Riskli bir anahtar türü.

Ancak benim kendi sistemimde VOLUME_MAK mevcut. 3 yıldır bir sorun çıkmadı. Ancak çıkmaycağı anlamına gelmiyor.

Forum kaynaklarından araştırma yaparsanız eğer. VOLUME_MAK key türüne sahip olup 1 ay içinde anahtarı iptal olan kişiler var.

Kullanmaya devam edebilirsin.

VOLUME_MAK için türler vardır. Bu tür kullanım sayısıdır.

Satıcı örnek olarak 100 adet bilgisayar için bu kodu alıyordur. 100 bilgisayar bu anahtarı kullandıktan sonra bir sonraki bilgisayarda etkinleştirdiğinde anahtar Microsoft tarafından iptal ediliyor.

Bu 100 rakamı 1000 adet de olabilir 10 adette. Riskli bir anahtar türü.

Ancak benim kendi sistemimde VOLUME_MAK mevcut. 3 yıldır bir sorun çıkmadı. Ancak çıkmaycağı anlamına gelmiyor.

Forum kaynaklarından araştırma yaparsanız eğer. VOLUME_MAK Key türüne sahip olup 1 ay içinde anahtarı iptal olan kişiler var.

Mail attım Retail ya da OEM Key için.

2 Ay önce falan Vatan'dan PC aldım. İşletim sistemi kurmadıklarını söylediler fakat virüs programı alırsam adam kuracağını söyledi. Ben de tamam dedim fakat korsan Windows 10 kurmuş bunu daha yeni öğreniyorum ve ben orijinal Windows kurmak istiyorum.

erncodding.blogspot.com adlı adresten orijinal Windows 10 indirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı