Vatan-Ölü Pixel

Taylan Durmaz

Hectopat
Katılım
24 Mart 2014
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan gecen haftalarda asus marka pc bıraktım 1tane ölü pixel vardı.
Geri iade yaparlar veya yenisini verirler mi?
Yoksa en az 3 tane olmak zorunda falan derler mi? İnternette garatiye 3 taneden sonra giriyor gibi şeyler okudum. Daha önce böyle bir sorun yasayan arkadaşlar varsa değişim yaptılar mı? Yoksa bir şey yapmadan geri mi verdiler?
Söylerlerse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirmek zorundalar. Bu senin hatan değil. 1 adet varsa, kullandığın sürece o ölü pikseli çekmek zorunda değilsin. 3 Adet olana kadar yıllar bile geçebilir. :) Değiştirmezler ise, Tüketici Haklarına git.
 
Vatan gecen haftalarda asus marka pc bıraktım 1tane ölü pixel vardı.
Geri iyade yaparlar veya yenisini verirlermi
Yoksa en az 3tane olmak zorunda falan derlermı internette garatiye 3taneden sonra giriyor gibi şeyler okudum. Daha omce boyle bir sorun yasayan arkadaşlar varsa değişim yaptılarmı yoksa bişe yapmadan gerimi verdiler söylerlerse sevinirim...
Kardeşim bende Vatandan Asus VN247H monitör aldım. 1 ölü piksel çıktı gittim değiştirmediler. 3 piksel üzeri değiştiriyoruz dediler. Bende arkadaşların dediği gibi yeni standartlara göre değiştirmeniz gerekiyor dedim ama değiştirmediler. 3 pixel standartı hala geçerliymiş. AOC monitörlerde 1 ölü piksel çıkarsa değişim yapıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kanuna göre değiştirmek zorundalar. Sıkıyorsa değiştirmesinler. Eğer değiştirmezlerse direk Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur. Orada bir iki kağıt vereceklerdir. Sonra Vatan'a git ve gözlerine gözlerine o kağıdı sok. Değiştirmezseniz mahkemeye kadar yolumuz var sizinle de. Ondan sonra hemen kendi rızalarıyla nasıl işlemlere başlıyorlar gör. ;)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı