Vatan PC servis sorunu

falcon3535

Hectopat
Öncelikle benden herkeslere selamın aleyküm. Vatan Bilgisayar'dan aldığım sistem parçalara ayrılıp servise gitti. Yaklaşık 1 aydır bekliyorum Vatan'ın servisi de İzmir'in göbeğinde yani nasıl oluyor da yaşadığım şehirdeki servis 1 ay bekletiyor beni. Rezil rüsva oldum bütün işlerim ödevlerim gitti, müşteri hizmetlerini arıyorum lafı ağzıma tikip aynı şeyleri söylüyorlar. Ben böyle olacağını düşünmezdim. 20 iş günü dediler ama 1 aydır ne haber var ne SMS falan falan kafayı yiyorum, tecrübesi olan biri lütfen yardım etsin bir şey desin sizden ricam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim elinde servise verdiğine dahil bir evrak olması gerekiyor. Onunla tüketici hakem heyetine gidiyorsun. Satın aldığın yere de haber veriyorsun. Bilgi vermen şart değil ama bazen satıcıyı caydırıcı olabiliyor. Tek olumsuzluk süreç uzun sürüyor.

Aldığın ürün ne bilmiyorum ama mesela anakart aldın Vatan bunu alıp anakart firmasına yolluyor. İşte bu gidiş geliş derken süreç uzuyor. Hele bir de bütün kasayı verdiyseniz işiniz zor her parçayı ayrı ayrı yolluyorlar :(. Ama gidip THH ye gideceğim falan dersen belki süreci hızlandırırlar.

Evet hepinize teşekkür ediyorum müşteri temsilcisi ile uzun sorular sorup konuştum ve anakart ve RAM'ler için iade talep etmişler. Serviste sadece içinde PSU olan kasa kalmış oda tahminen 4 5 güne gelir?
Gerçektem hoşuma gitti bilgi alabilmek. Tüketici hakem heyetinede başvurmama gerek kalmadı. Ama Vatan'dan daha flash bellek almam bu ilgisizlik bu alakasızlik çok olmuştu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı