VATAN-R5 5500 vs VTN.SİST.356

kynixas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum 11. sınıfım, web tasarım, After Effects, Adobe Photoshop ve mobil uygulamalar dersi var, bunları için bir bilgisayar almak istiyorum bütçem 15-16 bin TL.

Sizce GT 1030 ekran kartı yeterli mi yoksa 1650 mi almalıyım. (2.5K'ya da monitör alacağım o yüzden Max limitim 13K)

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum 11. sınıfım, web tasarım, After Effects, Adobe Photoshop ve mobil uygulamalar dersi var, bunları için bir bilgisayar almak istiyorum bütçem 15-16 bin TL.

Sizce GT 1030 ekran kartı yeterli mi yoksa 1650 mi almalıyım. (2.5K'ya da monitör alacağım o yüzden Max limitim 13K)

1030 çok yetersiz.

dd1.jpg

İki sisteme de sıfır fiyatı verilmez, paranı çöpe atmak olur. Biraz daha bütçe arttırıp üstteki arkadaşın attığı tarzda bir sistem alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı