Vatan RTX2060 & Ryzen 3600 tabanlı 6520₺ OEM sistem

Morphine

Kilopat
Daha fazla  
Stokları bitmişti tekrar stoğa girmiş, RAM'i tek slot ve CL17 olması dışında bu fiyata harika sistem olduğunu düşünüyorum, bir gün Vatan öveceğim aklıma gelmezdi. Düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stokları bitmişti tekrar stoğa girmiş, RAM'i tek slot ve CL17 olması dışında bu fiyata harika sistem olduğunu düşünüyorum, bir gün Vatan öveceğim aklıma gelmezdi. Düşünceleriniz neler?

F/P olarak güzel sistem ama en iyisi de diyemem. Geçen bir konuda 7000 liraya Teknobiyotik üzerinden bir hazır sisteme özelleştirme yaparak bunu 2X8GB RAM ve RTX 2060S ile topladık.

Direkt mesajı yazdığım konudan alıntı yapıyorum.
Direkt mesajı yazdığım konudan alıntı yapıyorum.
Şuan ki kurda 7.4K’ya kasası kötü hali denk geliyor, bu vatandaki sistemin tek kanal olması çok büyük etki yaratır mı? Biraz baktığımda CL17 oldugunuda gördüm.. kafa bulandırıyor. Vatanda peşin fiyatına taksitte var bi anda 6’ya böldürüp alasım var

Şuan ki kurda 7.4K’ya kasası kötü hali denk geliyor, bu vatandaki sistemin tek kanal olması çok büyük etki yaratır mı? Biraz baktığımda CL17 oldugunuda gördüm.. kafa bulandırıyor. Vatanda peşin fiyatına taksitte var bi anda 6’ya böldürüp alasım var
AMD işlemcilerde 30 40 fps fark yediğini gördüm tek kanalın. Çift kanal güzel fark yaratıyor.

AMD işlemcilerde 30 40 fps fark yediğini gördüm tek kanalın. Çift kanal güzel fark yaratıyor.
Ben de bu bilgisayarı düşünmeye başlamıştım, yorumunuz korkutmuştu. Şöyle bir inceleme buldum ama dediğiniz gibi bir fark göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ki hani sistemi aldıktan bir süre sonra 16gb ilavesi yapsam çok daha verimli olur değil mi? Şu an f/p olarak ve vatanbilgisayar olmasının etkisiyle buna yönelmiştim.

Şu anki kurda 7.4K’ya kasası kötü hali denk geliyor, bu Vatan'daki sistemin tek kanal olması çok büyük etki yaratır mı? Biraz baktığımda CL17 oldugunuda gördüm. Kafa bulandırıyor. Vatan'da peşin fiyatına taksitte var bir anda 6’ya böldürüp alasım var.

CL17 ve tek kanal demişsiniz. Ekteki ekran görüntüsünde de olduğu gibi Vatan'ın sitesinde RAM'ler'in CL16 ve 2x8 olduğu yazıyor. Ben mi yanlış gördüm acaba?

Düzenleme: Yanlış yere baktım sanırım,evet 1x16 RAM'ler. :(

Dosya Ekleri

• Ram Özellikleri.png
    Ram Özellikleri.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben mi yanlış yorumluyorum yoksa tek kanal olması bahsettiğiniz kadar fark yaratmıyor mu? Bilen birisi yardımcı olursa ona göre sistemi alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı