Vatan RTX2060 & Ryzen 3600 tabanlı 6520₺ OEM sistem

Hocam üstte attığınız gta videosunda çok bir fark yoktu. Genelde oyundan oyuna değişiklik gösteriyor. Bazı oyunlarda 2-3 fps fark olurken bazılarında 20-30 fps fark olabilir.
AMD tarafında %20-%30 artış sağladığını söyleyenler oluyordu.

Bu daha geniş bir testti ve yine öyle bir fark yok. Olan oyunlarla ilgili bi kaynak var mı ulaşabileceğim?

Bu daha geniş bir testti ve yine öyle bir fark yok. Olan oyunlarla ilgili bi kaynak var mı ulaşabileceğim?
Bugün video bir video izlemiştim orda vardı fortnite oynarken 20 fps gibi bir fark vardı fakat o videoyu bulamadım. Bulsaydım atıcaktım.

Bugün video bir video izlemiştim orda vardı fortnite oynarken 20 fps gibi bir fark vardı fakat o videoyu bulamadım. Bulsaydım atıcaktım.
Öyle bir video gördüm ama benim baktığımda single channel olarak 8gb ile 2x8i karşılaştırıyordu. Ona dikkat etmemiş olabilirsiniz belki.

Öyle bir video gördüm ama benim baktığımda single channel olarak 8gb ile 2x8i karşılaştırıyordu. Ona dikkat etmemiş olabilirsiniz belki.
Olabilir aslında. En iyisi siz alırken şu yazdıklarıma çok takılmayın. Ben öyle bir şey eğer bulursam hemen atmaya çalışırım.

Dual channel icin 3000 mhz cl17 bir ram daha alınarak, +350₺’ya 24 GB 16+8 şeklinde çalıştırılabilir, buda bir tercih

Arkadaşlar vatandan maksimum 4500 sınırlarını zorlayarak bir sistem toplayabilir misiniz rica etsem? Bir de 1x16 gb ram ile 2x8 arasında ne gibi farklar vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…