Vatan RTX2060 & Ryzen 3600 tabanlı 6520₺ OEM sistem

Ben mi yanlış yorumluyorum yoksa tek kanal olması bahsettiğiniz kadar fark yaratmıyor mu? Bilen birisi yardımcı olursa ona göre sistemi alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam üstte attığınız gta videosunda çok bir fark yoktu. Genelde oyundan oyuna değişiklik gösteriyor. Bazı oyunlarda 2-3 fps fark olurken bazılarında 20-30 fps fark olabilir.
Ben mi yanlış yorumluyorum yoksa tek kanal olması bahsettiğiniz kadar fark yaratmıyor mu? Bilen birisi yardımcı olursa ona göre sistemi alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD tarafında %20-%30 artış sağladığını söyleyenler oluyordu.

Hocam üstte attığınız gta videosunda çok bir fark yoktu. Genelde oyundan oyuna değişiklik gösteriyor. Bazı oyunlarda 2-3 fps fark olurken bazılarında 20-30 fps fark olabilir.

AMD tarafında %20-%30 artış sağladığını söyleyenler oluyordu.
Bu daha geniş bir testti ve yine öyle bir fark yok. Olan oyunlarla ilgili bi kaynak var mı ulaşabileceğim?

Dual channel icin 3000 mhz cl17 bir ram daha alınarak, +350₺’ya 24 GB 16+8 şeklinde çalıştırılabilir, buda bir tercih

Stokları bitmişti tekrar stoğa girmiş, RAM'i tek slot ve CL17 olması dışında bu fiyata harika sistem olduğunu düşünüyorum, bir gün Vatan öveceğim aklıma gelmezdi. Düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar vatandan maksimum 4500 sınırlarını zorlayarak bir sistem toplayabilir misiniz rica etsem? Bir de 1x16 gb ram ile 2x8 arasında ne gibi farklar vardır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı