Vatan tavsiye sistemler alınır mı?

Hairo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yazın sistem alma şansım var. Kesin bir durum yok ama hafif hafif takip ediyorum sistemleri. Şu anda da almayacağım fakat merak ettim.

Çoğu arkadaş Vatan'dan bilgisayar alınmaz, çok pahalı vs. diyor katılıyorum fakat birkaç sistem gözüme çarptı. Bunlar fiyatına göre iyi değil midir? Alınmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirini tavsiye etmem. Intel işlemci, AMD ekran kartı almanızı önermem. AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı sistmlere bakın.

Bitmediğini 2. el fiyatlarından (nvidia denklerine ve sıfır fiyatlarına göre çok ucuz, millet elden çıkartıp kurtulmak istiyor), forumlarda açılan destek/arıza/hata konularının çoğunun AMD ekran kartları oluşundan kolaylıkla anlayabilirsin.

Islemci Intel fakat bu fiyata alinmaz mi?

Yani öyle çöp leş diyemeyeceğim alınabilir işe yapar düzgün bir anakarta yüksek miktarda ram'e sahip ama geleceğe yönelik değil. İşlemci yetmediği zaman yeni nesil bir işlemci alamayacaksınız mecbur anakart da değişecek yada fahiş fiyata bu sokete uygun i7 yada i9 işlemci bakmanız gerekcek.

Yani öyle çöp leş diyemeyeceğim alınabilir işe yapar düzgün bir anakarta yüksek miktarda RAM'e sahip ama geleceğe yönelik değil. İşlemci yetmediği zaman yeni nesil bir işlemci alamayacaksınız mecbur anakart da değişecek ya da fahiş fiyata bu sokete uygun i7 ya da i9 işlemci bakmanız gerekecek.

Hocam beni 4 sene falan iyi seviyede götürmez mi GTA6 vs. bir 2 3 sene de ortalama seviyede götürse yeterli sonrasında zaten sıfırdan tekrar alabilirim işe falan girdiğimde şimdi biraz kendi birikimim burslardan vs. biraz da ailemin yardimiyla almayi düşünüyorum. Şuanlık zaten öyle bilgisayar toplamadan falan anlamıyorum elektrik elektronik mühendisliği 1. Sinif öğrencisiyim ileriki zamanlarda halledebilirim ancak yükseltme işini falan.

Vatandan mümkün olduğunca uzak durun.
Bu fiyat aralığında öneriniz ne olur maksimum 50.000 TL.

Hocam güzel sistem bence. geçen gün bir arkadaş sinerjiden sanırım 51bin'e RTX 5070 Super almıştı. işlemci de Ryzen 5 7500F.
istersen onları da kovalayabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı