Vatan'a Güvenebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emrullah Çelik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vatanın montajına güvenebilir miyim? Pek çok kişi montajından memnun değil. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben montajı kendiniz yapma taraftarıyım. Technopat'ın rehberleri sayesinde kolayca yaparsınız.

Furkan haklı. Vatanın montaj rezilliklerine bu forumda da ulaşabilirsiniz. Benim de tavsiyem kendiniz yapın hiç bir bilginiz yoksa tanıdığınız ve pc'den anlayan bir yakınınıza yaptırın.

Vatan montajda hata yapabilir. Ama technopatın sistem toplama rehberleri varken ve sistem toplamanın zevki olduğu için bence kendiniz toplayın.

İnternetten kendin araştırarak, hem vatandan 200-300 tl kar edebilirsin. Hemde kendin montajlamanın keyfini yaşarsın.

Vatan dediğiniz sadece bir kuruluş adı vatanın komple çalışanlarını bu duruma sokamazsınız. Bazı yerlerde iş yoğunluğundan veya hiç deneyimi olmayan kişi yaparsa bu durumlar oluşabilir. Bunu her şube yapıyor demek yanlış olur.

Vatan dediğiniz sadece bir kuruluş adı vatanın komple çalışanlarını bu duruma sokamazsınız. Bazı yerlerde iş yoğunluğundan veya hiç deneyimi olmayan kişi yaparsa bu durumlar oluşabilir. Bunu her şube yapıyor demek yanlış olur.

Aynını diyecektim. Eğer yoğun olmayan bir zamanda montaj yapılmasını isterseniz hata çıkma olasılığı azalacaktır. Ama ben yinede kendiniz montajlayın diyorum çünkü gerçekten zevkli bir iş. :)

Technopat'ın rehberlerinden yararlanarak tüm parçalarımı vatandan alıp montajımı kendim yaptım. 5-6 Aydır kullanıyorum. Güncel oyunların nerdeyse hepsini oynama fırsatı buldum ve hiçbir stabilite sorununla karşılaşmadım.

Recep ve Ali abiye bu konuda teşekkür etmeliyiz başka hiçbir yerde bulamayacağımız Türkçe rehberler çekiyorlar. Bilgisayarımı toplayıp formatıda yine Technopat'ın rehberleri sayesinde attım. Sosyalden aldığım yardımı saymıyorum bile. Ayrıca zevkli bir iş :)

Hocam kesinlikle montajı kendiniz yapınız. Recep Baltaş'ın bir dünya sistem toplama videosu var ondan bakıp bakıp yapın. Yapamadığınız yer olursa yardımcı oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı