VatanBilgisayar Kullanılmış G900 Sattı

Makaleler
13
Yer
Ankara
Bugün Ankara Söğütözü mağazasından Logitech G900 satın aldım. Eve geldim açtım baktım ne göreyim? Ürün resmen kullanılmış. Eski G900'ümden hiçbir farkı kalmamış ebeme benziyor fare.
1567270421268.png

1567270428036.png

Ne jelatin var, ne de bir şey. Kullanma kılavuzunda yapış yapış bir şeyler var sümük gibi. Fareye de bulaşmış.
1567270440652.png

Tabanları aşınmış. USB girişinde de parmak izleri dolu. Değdirmeden elimi taktım bilgisayara, girdim Logitech Software yazılımına, karşıma çıkan oluşturulmuş zemin Profilleri:
1567270397703.png

Daha da Vatan Bilgisayar'dan ürün almam aldırmam. Başıma 2. kez geldi bu. Bir de sıvı soğutmada gelmişti onu mağazada fark etmiştim.
Yarın sabah erkenden basacağım o mağazayı. İtiraz eden olursa bağırıp çağıracağım. Direkt olarak bunu yapacağım. Şu rezilliğe bak.

Bugün Ankara Söğütözü mağazasından Logitech G900 satın aldım. Eve geldim açtım baktım ne göreyim? Ürün resmen kullanılmış. Eski G900'ümden hiçbir farkı kalmamış ebeme benziyor fare.
1567270421268.png

1567270428036.png

Ne jelatin var, ne de bir şey. Kullanma kılavuzunda yapış yapış bir şeyler var sümük gibi. Fareye de bulaşmış.
1567270440652.png

Tabanları aşınmış. USB girişinde de parmak izleri dolu. Değdirmeden elimi taktım bilgisayara, girdim Logitech Software yazılımına, karşıma çıkan oluşturulmuş zemin Profilleri:
1567270397703.png

Daha da Vatan Bilgisayar'dan ürün almam aldırmam. Başıma 2. kez geldi bu. Bir de sıvı soğutmada gelmişti onu mağazada fark etmiştim.
Yarın sabah erkenden basacağım o mağazayı. İtiraz eden olursa bağırıp çağıracağım. Direkt olarak bunu yapacağım. Şu rezilliğe bak.
Tüketici hakem heyetine başvurun. Tazminat davası açın. Paralarını sonuna kadar sömürün. Belki bu sayede karlı çıkabilirsiniz. Ayrıca da gidip o mouseyi önce gösterin hemen kırıp atmayın. Zaten bu tarz şeyler %90 Vatan da yaşanıyor. Şimdiden üzüldüm sizin yerinize. Ucuz şey de değil.

@HakanCT Temiz kullanılmamış hiçbir ürünü geri almamalı firmalar bu yüzden.

Suçlu burada firmadan çok ürünü kabul eden, tekrar satışına onay veren kişidir. Yarını beklemeseniz daha iyi olacaktı, aldığınız gibi götürürseniz olayın sıcaklığıyla daha net sonuç alırdınız.

@HakanCT Temiz kullanılmamış hiçbir ürünü geri almamalı firmalar bu yüzden.

Suçlu burada firmadan çok ürünü kabul eden, tekrar satışına onay veren kişidir. Yarını beklemeseniz daha iyi olacaktı, aldığınız gibi götürürseniz olayın sıcaklığıyla daha net sonuç alırdınız.
25KM uzaklıkta ulaşım yok şu saatte daha açalı 10 dakika olmuş nasıl götüreyim sinirden küplere biniyorum. Size yemin ederim önceki G900 ikinci el olarak Sosyal'den aldım, vallahi billahi daha temizdi.

İade edilen ürünlerin tekrar satılması artık sorun çıkartmaya başladı. Vatan - Hepsiburada - N11 gibi çoğu firma artık bu yolu başvuruyor. Bilinçli bir kullanıcı aldığı ürünü eline geçtikten sonra kontrol eder. Dikkatsiz olmamız halinde sıfır parasına ikinci el ürün alırız.

Vatan bunu her zaman yapıyor. Bana da kullanılmış klavye vermişlerdi. Biri beğenmeyip iade etse de verseler neyse diycem, bildiğin yıpranmış klavye verdiler. O gün bu gündür Vatandan katalog bile almam. Forumda bir sürü buna benzer konu gördüm. Götürüp sıfırını isteyin zorluk çıkarırlarsa iade hakkınızı kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı