Vatanbilgisayar PSU'lu kasa iade edilir mi?

wroNN

Megapat
Daha fazla  
4-5 gün önce i3 6100 750 Ti'lı sistem topladım. Vatan Computer'a gittiğimde 400 W kasa alacaktım fakat mağazada olmadığı için Cooler Master'ın 350 Watt'lık bir kasasını aldım 750Ti'a yeterli olur diye. Fakat The Witcher 3 oynarken ekran kartı ile ilgili bir hata veriyor. Araştırdığımda bu hatanın PSU'nun ekran kartına yetmemesiymiş. Ben bu kasayı daha yüksek bir PSU'ya sahip bir kasa ile değiştirebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
4-5 gün önce i3 6100 750 Ti'lı sistem topladım. Vatan Computer'a gittiğimde 400 W kasa alacaktım fakat mağazada olmadığı için Cooler Master'ın 350 Watt'lık bir kasasını aldım 750Ti'a yeterli olur diye. Fakat The Witcher 3 oynarken ekran kartı ile ilgili bir hata veriyor. Araştırdığımda bu hatanın PSU'nun ekran kartına yetmemesiymiş. Ben bu kasayı daha yüksek bir PSU'ya sahip bir kasa ile değiştirebilir miyim ?
300 W'lık bir psu 750Ti çalıştırırken 350 nasıl yetiştiremez anlamadın.
Demekki kasaların içindeki psu'lar her zaman yeterli değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı