Hocam geçen hafta salı sistem için mağazaya gittim. Adam ellerinde işlemci ve ekran kartının bulunmadığını ama istiyorsak ayrı ayrı toplayıp olmayan parçaların yerine başka parçalar ekleyebileceğini fakat bu sefer sistemin daha pahalıya geleceğini söyledi ya da bekleyebilirseniz olmayan parçaları başka mağazalarından getittirip perşembe ya da pazartesi günü sistemi hazır hale getirebilirim dedi. Ben de beklerim dedim. Aslında sistemin pazartesi hazır olması gerekiyormuş fakat işlemciyi yılbaşında kargoya verememişler bu yüzden sistem 2 gün gecikmiş. Ödemeyi normalde geçen hafta salı günü yapacaktık fakat oradaki görevli istiyorsanız sistem hazır olunca ödeme yapın dedi biz de tamam dedik. Tabii o zamandan bu zamana kadar sistem 300 lira ucuzladığı için bizim açımızdan iyi oldu.Hocam süreci biraz anlatabilir misiniz? Yani ödemeyi internet üzerinde mi yapıyorsunuz? Yoksa mağazaya gidip mi yaptınız? Bir de yaklaşık kaç gün sürdü teslimi acaba?
Teşekkür ederim hocam. 10k civarında bir sistem bakıyorum da, bu sistemi de değerlendirmeye almaya karar verdim biraz bütçemi aşsa da.Hocam geçen hafta salı sistem için mağazaya gittim. Adam ellerinde işlemci ve ekran kartının bulunmadığını ama istiyorsak ayrı ayrı toplayıp olmayan parçaların yerine başka parçalar ekleyebileceğini fakat bu sefer sistemin daha pahalıya geleceğini söyledi ya da bekleyebilirseniz olmayan parçaları başka mağazalarından getittirip perşembe ya da pazartesi günü sistemi hazır hale getirebilirim dedi. Ben de beklerim dedim. Aslında sistemin pazartesi hazır olması gerekiyormuş fakat işlemciyi yılbaşında kargoya verememişler bu yüzden sistem 2 gün gecikmiş. Ödemeyi normalde geçen hafta salı günü yapacaktık fakat oradaki görevli istiyorsanız sistem hazır olunca ödeme yapın dedi biz de tamam dedik. Tabii o zamandan bu zamana kadar sistem 300 lira ucuzladığı için bizim açımızdan iyi oldu.
Hocam benim sistemde de işlemci ve ekran kartı eksikti. Belki ısrar ederseniz başka mağazalarından getittirebilirler.Bende almak için vatanı aradım stoklardan kontrol ettiler ve İstanbul da hiç bir mağazada MSI RTX3060TI GAMING X TRIO yokmuş. O yüzden yalan oldu stoklar gelse hemen gidip alacağım.
Dün Alanya/ Antalya mağazasına gidip sordum. Önceden başka mağazalardan eksik parçaları getirebiliyorduk ama Ocak ayı itibariyle mağaza arası parça transferi yapmamız yasaklandı dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Antalya’da bütün mağazaları gezdim hepsi aynı şeyi söylüyor. Hatta bırakın sistemi, sadece ekran kartı istedim, onu bile getirtemiyorlar.Hocam benim sistemde de işlemci ve ekran kartı eksikti. Belki ısrar ederseniz başka mağazalarından getittirebilirler.
Hocam ben sadece arkaya egzoz fan almayı düşünüyorum. Belki ileride para biriktirip sıvı soğutucu alırım.@oguzkagan055 bende bu kasayı alacağım ayriyeten 3 tane de fan alacağım 1 egzoz fan 2 tane de üste sıvı soğutmaya para yetmediği için sıvı soğutma almicaksan sende almalısın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.