Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Kaç TL'ye aldınız?
Sabah 13500'dü şimdi 13000.
13004 tl ye aldım hocam
13000 TL'ye aldıysanız zaten 700 TL kâr ettimişsiniz. Bir de soğutucu çıkarsa muhteşem olur. Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim hocam, sıvı soğutucunun olması bana da çok sürpriz oldu. İnşallah soğutucu vardır eğer varsa gerçekten muhteşem bir sistem.

Dün gece açacaktım bu sistemi indirimlere sonra VATAN kazıkçılar yüzünden açmadım malesef. Bütün parçalar üst seviye kırpılmamış bir sistem ama hala diyorum bu fiyata kırpılmış 3070'li sistemler var ve daha iyi performans verirler.

Beklemedeyim soğutucu çıkmazsa çok büyük üzülürsünüz.
Aslında sistemi bugün almaya gitmiştik fakat anakart ve işlemcinin eksik olduğunu en erken perşembe en geç de pazartesi günü sistemin hazır olacağını söylediler. Ben sistemin içinde soğutucu olduğuna inanıyorum çünkü videoda soğutucu var ve birkaç farklı yerde de sistemde soğutucu olduğu yazmakta. Fakat ben sistemi içinde soğutucu olduğunu bilmeden almaya gittim yani soğutucu çıkmazsa şu saatten sonra o kadar umutlandığım için üzülürüm fakat soğutucu çıkmazsa bile bu bu fiyata sadece bir yerlerinden kırpılmış RTX 3070'li bir sistem toplanabiliyor ki ben kırpılmış bir sistem almak istemem. Sistem gelince fotoğraflarını atarım. Yardımlarınız için size de teşekkür ederim.

Aslında sistemi bugün almaya gitmiştik fakat anakart ve işlemcinin eksik olduğunu en erken perşembe en geç de pazartesi günü sistemin hazır olacağını söylediler. Ben sistemin içinde soğutucu olduğuna inanıyorum çünkü videoda soğutucu var ve birkaç farklı yerde de sistemde soğutucu olduğu yazmakta. Fakat ben sistemi içinde soğutucu olduğunu bilmeden almaya gittim yani soğutucu çıkmazsa şu saatten sonra o kadar umutlandığım için üzülürüm fakat soğutucu çıkmazsa bile bu bu fiyata sadece bir yerlerinden kırpılmış RTX 3070'li bir sistem toplanabiliyor ki ben kırpılmış bir sistem almak istemem. Sistem gelince fotoğraflarını atarım. Yardımlarınız için size de teşekkür ederim.
Güç kaynağı hariç sistemin kırpılmış parçası yok zaten. Aldığınıza pişman olmazsınız.

Hocam sistem biraz daha ucuzladı. Son durum nedir? Sıvı soğutma hakkında bilgi aldınız mı?

Burada sistem önerisnde bulunan arkadaşlarda bir INNO,PALİT,PNY,ZOTAC gibi ekran kartı sevdası var fiyatları ASUS ve MSI 'ya göre daha ucuz olduğu için. Ancak bir ürün pahalıysa mutlaka kalite farkı vardır. O paraya daha iyi sistem toplanır diyorlar genelde ama MSI ın Ventus modellerini bir kenara bırakırsak ASUS tuf model ekran kartları da dahil olmakla beraber diğer markaların bir gömlek üstündeler, yani evet belki 3060ti yerine 3070 ya da 3080 alabilirsiniz ama alacağını o ekran kartı bir ASUS/MSI kalitesinde kesinlikle olmayacaktır. Benim şahsi fikrim, ASUS/MSI için 1000 tl fark verilir mi evet verilir. Dediğim gibi bu sadece benim fikrim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı