Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Hocam Vatan Bilgisayar'ı seviyorsanız kusura bakmayın fakat Vatan Bilgisayar: Kazık bilgisayar nedeni ise aşırı pahalı olması.
Hocam ben vatan bilgisayara bir sempati duymuyorum hatta önceden vatan bilgisayardan bilgisayar toplamayı bırakın bir kablo bile almaya karşıydım çünkü sizin de dediğiniz gibi vatan kazık. Fakat bu sistem çok uygun o yüzden önce bir sisteme bakıp sonra konuşmanızı öneriyorum.
 
Hocam ben Vatan Bilgisayar'a bir sempati duymuyorum hatta önceden Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplamayı bırakın bir kablo bile almaya karşıydım çünkü sizin de dediğiniz gibi Vatan kazık. Fakat bu sistem çok uygun o yüzden önce bir sisteme bakıp sonra konuşmanızı öneriyorum.

Peki satın aldınız mı sistemi ayıptır sorması.
 
Hayırlı olsun. Sistem hakkındaki görüşleriniz neler? Testler yapıp bir inceleme paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Hocam dün bütün testlerini yaptım. Ekran kartı gerçekten ısınmıyor fakat stok fan işlemciye yetmiyor bu yüzden sıvı soğutma almak şart diye düşünüyorum. Belki egzoz fan alınca sıcaklıklar değişir o zaman yeniden test yaparım fakat şuanlık böyle. İşlemcim AİDA 64 EXTREME testinde 90 dereceye kadar çıktı. Ekran kartım da Furymark testinde 65 dereceye kadar çıktı. Şu anlık bir şikayetim yok kasadan memnunum hocam.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı