Vatan'dan alınan bilgisayara termal macun yenilemesi yaparlar mı?

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba 2 yıl önce Vatan'dan hazır sistem almıştım. Hiçbir şekilde bakım falan filan yapmadım. Bilgisayarı götürsem termal macun yenilerler mi?

Bunu sen de yapabilirsin zor bir şey değil.

Hocam ama bu konu hakkında hiçbir fikrim yok şimdi kendim öğreneyim kendim yapayım derken yanlış bir şey yaparım bir daha uğraşmak zorunda kalırız.

Hocam kule tipi kullanıyorsa takması biraz zor o yüzden ben tanıdığım bir bilgisayarcıya götürüyorum.

Hocam kasanın fotoğrafını atayim mi kullandığım işlemci Intel i5 10400F.

Vatan ücretsiz günahını bile vermez :D

😂Hocam ben parasını veririm sıkıntı yok hatta ileriki zamanlarda ekran kartı almayı da düşünüyordum onu da takarlar mı acaba?

Hocam ama bu konu hakkında hiçbir fikrim yok şimdi kendim öğreneyim kendim yapayım derken yanlış bir şey yaparım bir daha uğraşmak zorunda kalırız.

Hocam kasanın fotoğrafını atayim mi kullandığım işlemci Intel i5 10400F.

😂Hocam ben parasını veririm sıkıntı yok hatta ileriki zamanlarda ekran kartı almayı da düşünüyordum onu da takarlar mı acaba?

Hocam ekran kartını herkes takabilir sadece klipsi aç ve bastır.

O zaman vatan yerine bence bilgisayarcıya götür. Onlar daha ucuza halleder.

Hocam peki kendim yapabilir miyim yani çok zor olur mu acaba ya bu konular hakkında hiç ama hiç fikrim yok yani donanımları biliyorum ama kasanın montajı hakkında pek fikrim yok.

Hocam ekran kartını herkes takabilir sadece klipsi aç ve bastır.

Hocam hiç bilmiyorum ki, sistemi de hazır sistem olarak almıştık. Aslinda öğrenmeye çalışıp kendim yapsam daha iyi olur bakalım biraz uğraşacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı