çilekeş adam 417
Hectopat
Güncel oyunların 16 GB RAM istediği dönemdeyiz bence kesinlikle az.Hocam peki 8 GB RAM az mi bu dönemde.
Güncel oyunların 16 GB RAM istediği dönemdeyiz bence kesinlikle az.Hocam peki 8 GB RAM az mi bu dönemde.
Artık 16 gb rami geçtik. 24'e kayıyor oyunlar. Allahtan ekran kartlarına yeni özellikler geliyor. Fsr,dlss vs.Güncel oyunların 16 GB RAM istediği dönemdeyiz bence kesinlikle az.
Güncel oyunların 16 GB RAM istediği dönemdeyiz bence kesinlikle az.
Sadece chrome da takılmayacaksan yetersiz tabiki.Hocam peki 8 GB RAM az mi bu dönemde.
Az.Hocam peki 8 GB RAM az mi bu dönemde.
Ortalamanın bir tık üstü.Sistemim bu döneme göre iyi sanırım AMD Ryzen 5 5500 (5600 yapacağım) RTX 3060 500 GB SSD 1 TB'lik hard disk.
Sadece Chrome da takılmayacaksan yetersiz tabii ki.
Bu arada %99 2x8 RAM kullanılmıştır, artık kimse 8 GB sistem almıyor toplamıyor.
8 GB asla kullanma en yakın zamanda arttır.
Tabii ki çekinmeyin sakın.
Bir dakida hocam Sistem BuBüyük ihtimal o sistemde 2x8'dir.
Hocam şimdi kasa fiyatı 16.152 lira ben internetten araştırdım 2x8 GB'lik RAM'i secersek 16.215 oluyor ama biz 16.223 lira ödedik anlamadimki ben hem 8 GB RAM gelirse direk 16 ya çekmem lazim.
Bir dakida hocam sistem bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.