Vatan'dan alınan fare kolay iade edilebilir mi?

FalloutSorcam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Vatan'dan bir fare aldım. Alırken fark etmemiştim fakat sol el kullanım için tasarlanmış bir fareymiş, paketi açtıktan sonra fark ettim. Değişim olur mu, sadece sağ el modeli için? Uğraştırır mı beni iade işleri?

Merhaba, bugün Vatan'dan bir fare aldım. Alırken fark etmemiştim fakat sol el kullanım için tasarlanmış bir fareymiş, paketi açtıktan sonra fark ettim. Değişim olur mu, sadece sağ el modeli için? Uğraştırır mı beni iade işleri?

Uğraştırır özellikle mağaza ise ve bu mağaza vatan ise.

Paketin üzerinde yazmıyorsa, Vatan standında bununla ilgili bilgi de yoksa iade almak zorundalar. Onun dışında bayağı uğraştırırlar paketi açıldı diye. Ben bir keresinde kulaklık aldım berbat bir şeydi, iadeye gittim. Almak istemediler, bunu vereceğim yerine daha pahalı ürün alacağım deyince aldılar. Paketi hiç açılmamış gibi temizdi. Benden sonra standa geri koyduklarına eminim.

Poşeti açılmış ürün iadesi için uğraştırmak isterlerse iade almazlar. Servise gönderip sorun olup olmadığına baktırırlar. Bir hata yoksa iadeyi kabul etmezler falan falan. Şansınızı deneyin belki iyi niyetli yaklaşırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı