Vatan'dan alınan hazır sistem ne zaman gelir?

metidex

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım siparişiniz onaylandı diyor ama başka siparişle alakalı hiçbir bilgi göremiyorum. Kargoda mı, hazırlanıyor mu? Vatan'dan alınan hazır sistemleri mağazadan teslim alabiliyor muyuz? Bir de kaç günde gelir bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım siparişiniz onaylandı diyor ama başka siparişle alakalı hiçbir bilgi göremiyorum. Kargoda mı, hazırlanıyor mu? Vatan'dan alınan hazır sistemleri mağazadan teslim alabiliyor muyuz? Bir de kaç günde gelir bir bilginiz var mı?

Hocam mağazadan teslim alabilirsiniz hazırsa. Hazır olup olmadığınıda arayarak kontrol edebilirisiniz.

Merkez şubeden gelecekse 3 4 gün gecikmeli gelebiliyor.

Mağazadan almak için sanırım ödeme kısmında mağazadan teslim gibi bir seçenek seçilmesi gerekiyordu.

Kargo tahmini 3-5 günde gelmişti bana. SSD almıştım. Konumlarla da alakalı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı