Vatan'dan alınan laptopun teknik servis işlemi kaç gün sürer?

Tuğra Akın

Decipat
Katılım
18 Temmuz 2022
Mesajlar
2.797
Makaleler
13
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop
Cinsiyet
Erkek
Vatandan 20 gün önce ASUS laptop aldım fakat bazı sorunlar yaşıyorum teknik servise göndereceğim ne kadar sürer bu teknik destek bilgisi olan var mı?
 
Yasal süre 20 iş günü ancak muhtemelen daha erken tamamlanır. Vatan bilgisayara değil direkt yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim yakınınızdaysa elden teslim edin.
 
Son düzenleme:
Yasal süre 20 iş günü ancak muhtemelen daha erken tamamlanır. Vatan Bilgisayar'a değil direkt yetkili servise götürmenizi yakınınızdaysa elden teslim edin.

Yakınında değilim vatan a götürmek zorundayım fakat benim probmlemim büyük bir probmlem değil (oyunlarda FPS drop oluyor)
Daha laptopu yeni aldığımdan değişim yaparlar mı sorun çözülmezse.
20 gün önce aldım.
 
Yakınında değilim vatan a götürmek zorundayım fakat benim probmlemim büyük bir probmlem değil (oyunlarda FPS drop oluyor)
Daha laptopu yeni aldığımdan değişim yaparlar mı sorun çözülmezse.
20 gün önce aldım.
Tüketiciyi koruma kanununa göre kusurlu üründe ilk 6 ay içerisinde değişim ya da iade yapmak durumundalar. Mutlaka değişim ya da iade hangisini isterseniz bunu belirtin. Vatan bilgisayara götürmek zorundaysanız teslim alan kişinin sisteme değişim ya da iade talebinizi girdiğinden emin olun.
 
Tüketiciyi koruma kanununa göre kusurlu üründe ilk 6 ay içerisinde değişim ya da iade yapmak durumundalar. Mutlaka değişim ya da iade hangisini isterseniz bunu belirtin. Vatan Bilgisayar'a götürmek zorundaysanız teslim alan kişinin sisteme değişim ya da iade talebinizi girdiğinden emin olun.

Tamam hocam sağ olun değişim isteyeceğim glb.
 
Rica ederim hocam eğer arıza görülmedi gibi bir bahaneyle değişimi kabul etmezlerse hakem heyetine başvurmanızı tavsiye ederim.

Hocam müşteri temsilcileri bizzat kendileri kontrol ettiler onlar sorunları falan gördüler onlar dedi teknik servise verelim isterseniz diye ondan sorun olacağını sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı