Vatan'dan alınan RTX 4070'in iadesi nasıl yapılır?

boganinyo

Decapat
Daha fazla  
30 Kasım'da Vatan mağazasından bir RTX 4070 aldım. Bilgisayarım bozuktu fakat sorun ekran kartında değil, anakarttaymış ve ekran kartı elimde kaldı. Maalesef kutunun içindeki poşeti de attım. Bu ekran kartını 27 bin TL'ye aldım. Ama almak istediğim bir tablet var ve o 43 bin TL. Ekran kartını bu şekilde para iadesi yapmazlar biliyorum ama parayı değil tableti istiyorum dersem kabul edebilirler mi? Faturalar ve fişler mevcut, sadece ekran kartının sarılı olduğu poşet yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
30 Kasım'da Vatan mağazasından bir RTX 4070 aldım. Bilgisayarım bozuktu fakat sorun ekran kartında değil, anakarttaymış ve ekran kartı elimde kaldı. Maalesef kutunun içindeki poşeti de attım. Bu ekran kartını 27 bin TL'ye aldım. Ama almak istediğim bir tablet var ve o 43 bin TL. Ekran kartını bu şekilde para iadesi yapmazlar biliyorum ama parayı değil tableti istiyorum dersem kabul edebilirler mi? Faturalar ve fişler mevcut, sadece ekran kartının sarılı olduğu poşet yok.

Hocam en başta şunu belirtiyim iade almak zorunda değiller. Cayma hakkı diye bilinen 14 günlük iade hakkı online alışverişlerde geçerli, fiziki alışverişte geçerli değil.

Tablet alacağınızı ve ürünü hiç kullanmadığınızı belirtirseniz iade değil ama belki müşteri memnuniyeti için Vatan da kullanabileceğiniz kupon/hediye çeki vs verebilirler. Böyle durumlarda ürünün ambalajını açmamış kişilerin iadesini almadıkları da oluyor, az kullanmasına rağmen iade alınanlar da oluyor. Gittiğiniz şubenin insafına kalmışsınız, maalesef kanunen hakkınız yok.

30 Kasım'da vatan mağazasından bir RTX 4070 aldım. Bilgisayarım bozuktu fakat sorun ekran kartında değil, anakarttaymış ve ekran kartı elimde kaldı. Maalesef kutunun içindeki poşeti de attım. Bu ekran kartını 27 bin TL'ye aldım. Ama almak istediğim bir tablet var ve o 43 bin TL. Ekran kartını bu şekilde para iadesi yapmazlar biliyorum ama parayı değil tableti istiyorum dersem kabul edebilirler mi? Faturalar ve fişler mevcut, sadece ekran kartının sarılı olduğu poşet yok.

Hocam ekran kartında bir sorun yoksa iade almazlar ayrıca bir istisna yapıp iade alsalar bile kutu içeriği yok o sarılı poşet olmadan asla kupon ya da iade almazlar yani en kötü 2. elde satabilirsiniz.

Hocam en başta şunu belirtiyim iade almak zorunda değiller. Cayma hakkı diye bilinen 14 günlük iade hakkı Online alışverişlerde geçerli, fiziki alışverişte geçerli değil.

Tablet alacağınızı ve ürünü hiç kullanmadığınızı belirtirseniz iade değil ama belki müşteri memnuniyeti için vatan da kullanabileceğiniz kupon/hediye çeki vs verebilirler. Böyle durumlarda ürünün ambalajını açmamış kişilerin iadesini almadıkları da oluyor, az kullanmasına rağmen iade alınanlar da oluyor. Gittiğiniz şubenin insafına kalmışsınız, maalesef kanunen hakkınız yok.

Yarın mağazaya gidip bir deneyeceğim şansımı. Olmadı satar tableti de internetten alırım.

RTX 4070 hayırlı olsun.

Satarım olmazsa tableti de Hepsiburada'dan alırım. Neredeyse 4 bin TL daha ucuz Hepsiburada'da.

Ayıpsız mali iade almak zorunda değiller ama sen yine de şansını deneyebilirsin.
27k ya ben 5070 aldım hocam gecen hafta siz nasil o paraya 4070 aldınız bi şekilde iade etmeyi deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı