Vatan'dan bilgisayar alınır mı?

G2 KAWAİİ

Centipat
Makaleler
1
Bilgisayar almak istiyorum LOL için. Isınma problemi olmayan, orta düzey bir bilgisayar önerir misiniz? Hazır OEM sistemler olabilir, bir de Intel mi almalıyım AMD mi?

Arkadaşlar önyargıyla yaklaşmayalım. Kendiniz birçok siteyi araştırıp karşılaştırma yapın. Vatan'da ucuz olup diğer sitelerde pahalı olanlar var. Ben sistemimi Vatan'dan topladım diğer sitelere bakınca biraz daha fazla para istiyorlardı mesela.

Arkadaşlar önyargıyla yaklaşmayalım. Kendiniz birçok siteyi araştırıp karşılaştırma yapın. Vatan'da ucuz olup diğer sitelerde pahalı olanlar var. Ben sistemimi Vatan'dan topladım diğer sitelere bakınca biraz daha fazla para istiyorlardı mesela.
Nadir olarak öyledir, ama genel olarak Vatan insanları kazıklıyor net!

Vatan mağazalarında satılan ürünler, KDV indirimi olmadıkça, piyasadaki ortalama fiyatın üzerinde satılıyor. Daha ucuza almak varken Vatan' dan neden bir ürün alalım?
Birkaç Vatan mağazasında görevliler fiyatını hak etmeyen ürünleri satmaya çalışıyor ve bazen en kaliteli ürünleri kötülüyorlar. Ben kendim yaşadım, bir üründe hata varsa pek yardımcı olmuyorlar. Çalışanlar genellikle bilgisayar hakkında gerekli bilgilere sahip değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı