Bu fark normalmi?Arkadaşlar önyargıyla yaklaşmayalım. Kendiniz birçok siteyi araştırıp karşılaştırma yapın. Vatan'da ucuz olup diğer sitelerde pahalı olanlar var. Ben sistemimi Vatan'dan topladım diğer sitelere bakınca biraz daha fazla para istiyorlardı mesela.
Böyle bir genellemeye nasıl vardınız acaba?1) PC bozulduğunda oranın servisine götürdüğünde hiçbir şey yapmıyorlar(benim mikrofon bozulmuştu PC'ye format attılar.)
2) Vatan'dan 100 liraya aldığım kulaklık BİM de 50 lira.
3) Oradaki ekipmanlar bozuk olabiliyor.
Dostum çevre ürünlerden bahsetmiyorum. Ben de Vatan'ın çevre ürünlerinde yaptığı fiyatlamanın farkındayım. Fakat dikkatle alınmalı ürünler fiyatlar ve satıcının puanları dikkate alınmalı.
Alınır ama fiyat konusunda çok fark olmazsa alınır. Gidip benim arkadaş gibi RX 570 bir sisteme en çöp parçalarla 3600 lira vermeyinBilgisayar almak istiyorum LOL için. Isınma problemi olmayan, orta düzey bir bilgisayar önerir misiniz? Hazır OEM sistemler olabilir, bir de Intel mi almalıyım AMD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.