Vatan'dan bilgisayar toplama

İstanbul'da oturuyorsan İtopya, Sinerji, İnventus gibi sitelerden almanı öneririm. İstanbul'da değilsen Vatan Bilgisayar'dan alman daha iyi olur. Çokta farkları yok aslında Vatan Bilgisayar'ı çok kazık gibi gösteriyorlar. İnternet sitesindeki fiyatları yüksek oluyor ama mağazaya gittiğinde indirim felan oluyor. :)
Malesef İstanbul da oturmuyorum

Arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da birde bunun ailevi boyutu var. Eskiler pek internet taraftarı olmayabiliyor.

Dediğim gibi herkesin haberi olmuyor keşke olsa. Asus Rog Strix Gtx1070 2256 Tl'ye aldım. Çoğu kişi nasıl aldın diye sordu sosyalde. :D Haberinizin olması için bayisine gitmek gerekiyor. :) Bak iyi dedin işte. İstanbul'da oturmayanlar genelde Vatan Bilgisayar'dan alıyor. Ben Mersin'de oturuyorum bu yüzden Vatan Bilgisayar'dan aldım. İstanbul'da otursam alternatif yerlerede bakarım zaten.

Malesef İstanbul da oturmuyorum

Arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da birde bunun ailevi boyutu var. Eskiler pek internet taraftarı olmayabiliyor.
Etrafınızda internetten alışveriş yapan birisi varsa onla aileniz ile konuşsun. Aileniz para farkı ve konuşturduğunuz kişinin söyledikleri ile internetten alışveriş izin verebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı