Vatan'dan Bilgisayar Toplanır mı?

Ben gidip kendi istediğim markayı ve seçtiğim parçanın adını söylersem bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum...
Vatan Bilgisayar Topkapı şubesinde gerçek yaşanmış bir diyalog:
+ İyi günler Zotac GTX 980Ti AMP Extreme modeline bakmıştım var mı stok?
- Evet var ama Asus tavsiye ediyoruz.
+ Anladım ben Zotac kullanıcısıyım teşekkürler. Fiyatı nedir?
- Asus daha kaliteli fiyatı XXX TL.
+ Zotac fiyatı XXX TL mi?
- Hayır Asus fiyatı bu.
+ Ben size Asus fiyatı sordum mu acaba?
- Bilgisayardan anlayan birisi zaten Zotac sormazdı.
+ Ben bilgisayar toplarken sana mı soracağım peki?
- İşim olmaz zaten.

(Şirket müdürünü çağırttım oraya ve aynı zamanda avukat olan kardeşimi çağırdım)
Durumu anlattım ve müdürle konuştuktan sonraki çalışanın konuşma tarzı:
- Siz bana Asus sormuştunuz şimdi burda yalan söylüyorsunuz.

Kamera kayıtlarından baktığımızda müdür elimde Zotac kutusu olduğunu gördükten sonra ve avukat kardeşimin gerekeni yapacağız o zaman dedikten sonra çalışanın konuşmaları:
- Özür dilerim. Bugün eşimle kavga etmiştim, biraz gerginim vs. vs. vs.

Ben ona orada Süphaneke'yi tersten de okuturdum ama o korku ona yetti. Böylece benim de Vatan Bilgisayar maceram ömür boyu son buldu.

Ya Zotac anakart tavsiye eden bilgisayar çalışanı mı olur el insaf madem çalışıyorsun biraz araştır be:)

Tüm sistemi Vatan Bilgisayar'dan toplamış birisi olarak tavsiye edebilirim.
%18 KDV indirimi varken toplamıştım ve gayet memnunum. Açıkcası birazda orada ki kişi ile kuracağın iletişime bağlı. Sağolsun çok ilgilendi. Hatta sonrasında gidip kendisine ufak bir pasta aldım. Tek pişmanlığım o zaman alırken 1050Ti ekran kartı almıştım ve sonrasında upgrade ihtiyacı duydum. 1660Ti aldım. Şu an elimde boşta duruyor 1050Ti kart :)
Ankara söğütözü Vatan Bilgisyar'dan toplamıştım. Şanslı olmalıyım :)

Alinmaz çok pahalı. Musteri destegi cok kotu ilkgun ssd bozuk cikti. Yenisini vermediler garantiye gitmesi gerekiyor dediler. Ozaman bozuk urun satmayin. Ayrica hepsiburada en ucuzu. İtopyada kargo suresi inanilmaz uzun. Müşteri ilişkisi onda da kötü.

İstanbul'daki Sinerji ya da İtopya mağazasına gidebilirsiniz. Sinerji'ye gitmek istiyorsanız 11ÜS otobüsünün Altunizade durağı ve Altunizade Metrobüs Durağı Sinerji'ye yürüme mesafesinde. Sinerji'nin telefon numarası 0216 532 15 32 , çalışma saatleri de hafta içi 09.00-18.00 , cumartesi de 09.00-14.00. Pazar günleri hizmet vermemektedirler. Önceden sisteminizi toplamak için sinerji.gen.tr/sihirbaz adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı