Vatan'dan görülen R5 5500 RTX 4060 hazır PC alınır mı?

Fena değil, kasa Vento, anakart B550 yapılıp alınabilir ama bence 34K'ya DDR5 olan bunu almak daha mantıklı:
Sadece RAM'i -15TL ile Patriot Viper Venom seç. Eğer Hepsipay hesabı açıp onayladaıktan sonra onunla ödeme yaparsanız 1500TL hepsipara gelir ve o hepsiparayla da Thermalright peerless assasin 120 SE hava soğutma alırsınız böylece 34K'ya soğutması'da güzel DDR5 güzel bir sisteminix olmuş olur.
Ayrıca 1 ay sorun alacaksanız o zaman bakınıp, o zaman toplam bütçenizi belirtip ayrı bir konu açmanız daha iyi olur.
Bilgisayar piyasası çok ani değişiyor çünkü.

Sorun alacaksınız derken anlamadım hocam.

Sorun alacaksınız derken anlamadım hocam.

Ben kuark summer 1'i alacağım hocam bu verdiğiniz tavsiye onunlamı ilgili.

Merhaba, bugün Vatan Bilgisayar'da bir hazır sistem hazır PC gördüm. Sizce alınır mı? ASUS TUF F15 laptopum var, bunu satıp üstüne biraz koyup almayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım? İlginiz için teşekkür ederim.

Öncellikle Vatan'dan almak hata. Önerim Gaming gen veya İtopya.

Eğer İtopya'da olanı diyorsan onuj fiyatı 31-33K'ya yükseldi galiba, ya da kalkmış olabilir.

Aynen 33 mü ne oldu onu alacağım.

Eğer İtopya'da olanı diyorsan onuj fiyatı 31-33K'ya yükseldi galiba, ya da kalkmış olabilir.

Peki o sistemi hala öneriyor musunuz ve önereceğiniz bir parça değişikliği var mı?

Soğutucu falan.

@Iwatani Naofumi

Son düzenleme:
Aynen 33 mü ne oldu onu alacağım.

Peki o sistemi hala öneriyor musunuz ve önereceğiniz bir parça değişikliği var mı?

Soğutucu falan.

@Iwatani Naofumi
Anakrt Asus Prime b650m-r seç.
RAM Kingston veya Corsair seç.
Kasayı Bitfenix seç ama eğer bütçe çıkarsa VENTO 750w daha iyi olur.
Soğutucu olarak Cooler Master seçebilirsin veya ayrı olarak Thermalright Peerless Assasin alabilirsin.
Ama şahsen yukarıda attığım Pckolik.com'faki RX 9060 XT sistem daha iyi olur.
9060 XT kas gücü ve teknoloji olarak 7700 XT den daha iyi ve 16gb VRAM li olması avantaj.

Anakrt ASUS Prime B650M-R seç.
Kasayı BitFenix seç ama eğer bütçe çıkarsa Vento 750W daha iyi olur.
Soğutucu olarak Cooler Master seçebilirsin veya ayrı olarak Thermalright peerless assasin alabilirsin.
9060 XT kas gücü ve teknoloji olarak 7700 XT'den daha iyi ve 16 GB VRAM'li olması avantaj.

Hocam sizden önce ChatGPT'ye sordum bana 7700XT daha iyi dediydi.

Soğutucu olarak Cooler Master seçebilirsin veya ayrı olarak Thermalright peerless assasin alabilirsin.
9060 XT kas gücü ve teknoloji olarak 7700 XT'den daha iyi ve 16 GB VRAM'li olması avantaj.

Bir de şimdi siz bunu mu önerirsiniz bana yoksa o diğer sistem mi kuark summer 1 olan.

Hocam sizden önce ChatGPT'ye sordum bana 7700XT daha iyi dediydi.

Bir de şimdi siz bunu mu önerirsiniz bana yoksa o diğer sistem mi kuark summer 1 olan.

@Iwatani Naofumi. O son attığınızın kasa völümünde Vento CMT218 yok bayağı çıkıyor Vento için yani yaklaşık aynı fiyatlar oluyor.

Hocam o bomb V6 değil de DARK-9060'lı vardı ya o daha mı kötü olur kuark summer 1'den.

Stokda yok attığınız o yüzden.

Hocam bir de İtopya'da DARK-9060XT V2.

Bu sistem var bu da aklıma yattı kasayı Vento CMT218 yapacağım ve SSD IDE Green yapacağım önerir misiniz bunu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı