B Bwolf Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Vatan'dan hazır sistem alacağım fakat içinden bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Hatta bazı parçalar bulunandan daha ucuz. Böyle bir şey oluyor mu yoksa neyse o mu, yardımcı oluyorlar mı yani?
Arkadaşlar Vatan'dan hazır sistem alacağım fakat içinden bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Hatta bazı parçalar bulunandan daha ucuz. Böyle bir şey oluyor mu yoksa neyse o mu, yardımcı oluyorlar mı yani?
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 22 Kasım 2020 #2 Neden hazır sistem almak istiyorsunuz? Bence toplama yaparak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz hatta daha ucuz fiyatlara.
Neden hazır sistem almak istiyorsunuz? Bence toplama yaparak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz hatta daha ucuz fiyatlara.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #3 Hazır sistemlerde parça değişmiyor.
B Bwolf Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #4 375973 dedi: 375973 dedi: Neden hazır sistem almak istiyorsunuz? Bence toplama yaparak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz hatta daha ucuz fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kendim topladığım zaman daha pahalıya geliyor, bir türlü beceremiyorum. Çok da anlamıyorum. 371129 dedi: Hazır sistemlerde parça değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
375973 dedi: 375973 dedi: Neden hazır sistem almak istiyorsunuz? Bence toplama yaparak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz hatta daha ucuz fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kendim topladığım zaman daha pahalıya geliyor, bir türlü beceremiyorum. Çok da anlamıyorum. 371129 dedi: Hazır sistemlerde parça değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
hahahahah Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #5 Bwolf dedi: Kendim topladığım zaman daha pahalıya geliyor, bir türlü beceremiyorum. Çok da anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi ve almak istediğiniz hazır sistemi belirtin ona göre yardımcı olalım. Dosya Ekleri download.jpg 11,4 KB · Görüntüleme: 53
Bwolf dedi: Kendim topladığım zaman daha pahalıya geliyor, bir türlü beceremiyorum. Çok da anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi ve almak istediğiniz hazır sistemi belirtin ona göre yardımcı olalım.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #6 Dostum; buraya bütçeni, ihtiyaçlarını, varsa elinde olan parçaları vs. yazarak bir konu aç. İnsanlar elinden geldiğince yardımcı olur. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Dostum; buraya bütçeni, ihtiyaçlarını, varsa elinde olan parçaları vs. yazarak bir konu aç. İnsanlar elinden geldiğince yardımcı olur.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 22 Kasım 2020 #7 Hocam hazır sistemlerde değişiklik yapılmıyor. Bütçenizi söyleyin yardımcı oluruz.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #8 Bwolf dedi: Kendim topladığım zaman daha pahalıya geliyor, bir türlü beceremiyorum. Çok da anlamıyorum. Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın, bütçe söyleyin, toplasınlar.
Bwolf dedi: Kendim topladığım zaman daha pahalıya geliyor, bir türlü beceremiyorum. Çok da anlamıyorum. Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın, bütçe söyleyin, toplasınlar.
B Bwolf Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #9 hahahahah dedi: Bütçenizi ve almak istediğiniz hazır sistemi belirtin ona göre yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Mustafafnt dedi: Hocam hazır sistemlerde değişiklik yapılmıyor. Bütçenizi söyleyin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... DjKedi dedi: Dostum buraya bütçeni, ihtiyaçlarını, varsa elinde olan parçaları vs. yazarak bir konu aç insanlar elinden geldiğince yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açacağım o zaman oradan yardımcı olursanız sevinirim.
hahahahah dedi: Bütçenizi ve almak istediğiniz hazır sistemi belirtin ona göre yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Mustafafnt dedi: Hocam hazır sistemlerde değişiklik yapılmıyor. Bütçenizi söyleyin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... DjKedi dedi: Dostum buraya bütçeni, ihtiyaçlarını, varsa elinde olan parçaları vs. yazarak bir konu aç insanlar elinden geldiğince yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açacağım o zaman oradan yardımcı olursanız sevinirim.
hahahahah Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #10 poorfredo dedi: Yeni konu açın, bütçe söyleyin, toplasınlar. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmasına da gerek yok.
poorfredo dedi: Yeni konu açın, bütçe söyleyin, toplasınlar. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmasına da gerek yok.