Vatan'dan hazır sistem almak

En az RTX 2060'lı falan toplanır bence.

İşte bu yüzden çok iyi bilmediğimi, daha tecrübeli arkadaşların fikirlerini dinlemeni söylüyorum :D. Sistemi paylaşma sebebim ise deneyimli arkadaşların vereceği tavsiyeler doğrultusunda kendimi geliştirmek :D . Demekki topladığım sisteme anakart olarak B550M bir anakart, 2x8 RAM takarsam ortaya çıkacak bütçe ile 1660S yerine 2060 takabilirmişim :D.

İşte bu yüzden çok iyi bilmediğimi, daha tecrübeli arkadaşların fikirlerini dinlemeni söylüyorum :D. Sistemi paylaşma sebebim ise deneyimli arkadaşların vereceği tavsiyeler doğrultusunda kendimi geliştirmek :D . Demekki topladığım sisteme anakart olarak B550M bir anakart, 2x8 RAM takarsam ortaya çıkacak bütçe ile 1660S yerine 2060 takabilirmişim :D.
Aynen öyle, iyi oldu işte :) .

Hocam RX 5700 XT bile takılır.

Arkadaşlar Vatan'dan hazır sistem alacağım fakat içinden bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Hatta bazı parçalar bulunandan daha ucuz. Böyle bir şey oluyor mu yoksa neyse o mu, yardımcı oluyorlar mı yani?

Parçaları tek tek alıp toplayın ve indirim kovalayın mesela Vatan'da 5000 TL'lik sistemde a 320 anakart kullanılıyor o yüzden bence Vatan'dan hazır sistem alınmaz bence.

Vatan'dan PC toplamayı tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı