Vatan'dan hazır sistem almak

Daha fazla insana erişilir, başlıkla tartışılan konu farklı.
PC toplanacaksa Vatan'dan alınmaz hepsi ya.

Ben hepsini Vatan'dan aldım sayılır, anakart ve işlemci uyumsuz çıktı B550M anakart ve 3400G işlemci almıştım uyarmadıkları için gidip anakartı X570 anakart ile değiştirdim (üstüne biraz para verdim tabii :D ) başka yerden alsaydım bunu yapamayacaktım :D .

Daha fazla insana erişilir, başlıkla tartışılan konu farklı.
PC toplanacaksa Vatan'dan alınmaz hepsi ya.

Acelen yok ise imzana o sistemi koy, başka konulardan görüp tıklayarak gelen insanlar da tavsiye verir.

Yeni konu açmanıza gerek yok. İlla yeniden konu açacaksanız açtığınız konuya beni etiketleyin. Şu an 2 kişiye sistem önerisi yapıyorum o yüzden sizin yeni açtığınız konuyu göremeyebilirim.

Hocam şu an konu açamıyorum saniye falan var anlamadım. Bütçem en fazla monitör dahil 9.5k ve ekran kartımı NVIDIA istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçenizi ve almak istediğiniz hazır sistemi belirtin ona göre yardımcı olalım.

Bütçem en fazla monitör dahil 9.5k NVIDIA ekran kartı olursa iyi olur teşekkür ederim.

Üstün körü bir sistem topladım. Daha tecrübeli arkadaşların daha iyi fikirleri olacaktır. Bu topladığım sistemde işlemci çok iyi değil, fakat anakart 5000 serisini destekliyor yani ileride bu işlemciyi satarak kendine bir adet 5600X alıp uzun süre kullanırsın. Bir de SSD 500GB ara ara fırsat buldukça 500'lük 1 TB'lik SSD toplarsın :D.

Not: Bu sistemi alma, sadece bir fikir oluşsun diye attım. Diğer atılan sistemler ile kıyasla parçaları harmanla fikir alışverişi yap diye asla birkaç listeyi görüp hemen alma. Gerekirse 1 hafta araştırma yap.

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    49 KB · Görüntüleme: 52
Üstün körü bir sistem topladım. Daha tecrübeli arkadaşların daha iyi fikirleri olacaktır. Bu topladığım sistemde işlemci çok iyi değil, fakat anakart 5000 serisini destekliyor yani ileride bu işlemciyi satarak kendine bir adet 5600X alıp uzun süre kullanırsın. Bir de SSD 500GB ara ara fırsat buldukça 500'lük 1 TB'lik SSD toplarsın :D.

Not: Bu sistemi alma, sadece bir fikir oluşsun diye attım. Diğer atılan sistemler ile kıyasla parçaları harmanla fikir alışverişi yap diye asla birkaç listeyi görüp hemen alma. Gerekirse 1 hafta araştırma yap.

Hocam çok teşekkür ederim fakat bir sorum olacak 1660 Super için pahalı bir sistem değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı