B Bwolf Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #31 poorfredo dedi: Bu indirimleri kaçırmayın derim, kesinlikle. Genişletmek için tıkla... CypIosh dedi: Şu an MSI ürünlerinde indirim var güzel parçalar bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim. İtopya sağlamdır değil mi bir sorun çıkmaz.
poorfredo dedi: Bu indirimleri kaçırmayın derim, kesinlikle. Genişletmek için tıkla... CypIosh dedi: Şu an MSI ürünlerinde indirim var güzel parçalar bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim. İtopya sağlamdır değil mi bir sorun çıkmaz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 22 Kasım 2020 #32 Bwolf dedi: Tamamdır şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim. İtopya sağlamdır değil mi bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hiç ürün almadım internetten yorumlara bakabilirsin.
Bwolf dedi: Tamamdır şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim. İtopya sağlamdır değil mi bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hiç ürün almadım internetten yorumlara bakabilirsin.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #33 Bwolf dedi: Tamamdır şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim. İtopya sağlamdır değil mi bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz, çok şey aldım ancak kargo yavaş gelecektir. Çünkü çok yığılma var indirimlerden dolayı.
Bwolf dedi: Tamamdır şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim. İtopya sağlamdır değil mi bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz, çok şey aldım ancak kargo yavaş gelecektir. Çünkü çok yığılma var indirimlerden dolayı.
B Bwolf Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #34 poorfredo dedi: Çıkarmaz, çok şey aldım ancak kargo yavaş gelecektir. Çünkü çok yığılma var indirimlerden dolayı. Genişletmek için tıkla... Sağlam gelsin de önemli olan o Teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. CypIosh dedi: Bilmiyorum hiç ürün almadım internetten yorumlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim iyi geceler diliyorum.
poorfredo dedi: Çıkarmaz, çok şey aldım ancak kargo yavaş gelecektir. Çünkü çok yığılma var indirimlerden dolayı. Genişletmek için tıkla... Sağlam gelsin de önemli olan o Teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. CypIosh dedi: Bilmiyorum hiç ürün almadım internetten yorumlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim iyi geceler diliyorum.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #35 Bwolf dedi: Sağlam gelsin de önemli olan o Teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanada iyi geceler dostum.
Bwolf dedi: Sağlam gelsin de önemli olan o Teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanada iyi geceler dostum.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 22 Kasım 2020 #36 Bwolf dedi: Sağlam gelsin de önemli olan o teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. Tamamdır, teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanada iyi geceler umarım istediğin sistemi alırsın.
Bwolf dedi: Sağlam gelsin de önemli olan o teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. Tamamdır, teşekkür ederim iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanada iyi geceler umarım istediğin sistemi alırsın.
B Bwolf Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #37 CypIosh dedi: Sanada iyi geceler umarım istediğin sistemi alırsın. Genişletmek için tıkla... Umarım...
CypIosh dedi: Sanada iyi geceler umarım istediğin sistemi alırsın. Genişletmek için tıkla... Umarım...
Cagancip Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #38 Bwolf dedi: Arkadaşlar Vatan'dan hazır sistem alacağım fakat içinden bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Hatta bazı parçalar bulunandan daha ucuz. Böyle bir şey oluyor mu yoksa neyse o mu, yardımcı oluyorlar mı yani? Genişletmek için tıkla... Alınmaz desem. Cagancip dedi: Alınmaz desem. Genişletmek için tıkla... Çünkü çok pahalı.
Bwolf dedi: Arkadaşlar Vatan'dan hazır sistem alacağım fakat içinden bazı parçaları değiştirmek istiyorum. Hatta bazı parçalar bulunandan daha ucuz. Böyle bir şey oluyor mu yoksa neyse o mu, yardımcı oluyorlar mı yani? Genişletmek için tıkla... Alınmaz desem. Cagancip dedi: Alınmaz desem. Genişletmek için tıkla... Çünkü çok pahalı.