Vatan'dan i3 14100F ve RX 6700XT hazır sistem alınır mı?

Başlıkta da dediğim gibi elimde 1TB HDD var sizce bu hazır sistem alınır mı?
Hocam biraz detaylı baktım da evet alınır, fiyatına göre gayet iyi. Paranız olduğunda bir de işlemci yükseltmesi yaparsınız bal gibi olur. Ama bu işlemci de besler yani. Darboğaz olmaz. Tavsiyem bütçeniz olduğunda r5 5600 takın. Dedikleri gibi kasayı değiştirin. İşinize yaradıysa ve almayı düşünürseniz çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Hocam biraz detaylı baktım da evet alınır, fiyatına göre gayet iyi. Paranız olduğunda bir de işlemci yükseltmesi yaparsınız bal gibi olur. Ama bu işlemci de besler yani. Darboğaz olmaz. Tavsiyem bütçeniz olduğunda R5 5600 takın. Dedikleri gibi kasayı değiştirin. İşinize yaradıysa ve almayı düşünürseniz çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Teşekkür ederim. Sizce kasayı Rampage olarak mı Xigmatek olarak mı değiştireyim?

Hocam biraz detaylı baktım da evet alınır, fiyatına göre gayet iyi. Paranız olduğunda bir de işlemci yükseltmesi yaparsınız bal gibi olur. Ama bu işlemci de besler yani. Darboğaz olmaz. Tavsiyem bütçeniz olduğunda R5 5600 takın. Dedikleri gibi kasayı değiştirin. İşinize yaradıysa ve almayı düşünürseniz çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Ryzen 5 5600 için anakartıda güncellemesi gerekir. i5 13400F de güzel olabilir.

Başlıkta da dediğim gibi elimde 1TB HDD var sizce bu hazır sistem alınır mı?
Ayrıca dediğiniz gibi valorant gibi oyunlardan ziyade hikayeli oyun oynayan biriyseniz bu ekran kartı sizin için çok iyi olur. Valorant işlemci odaklı ama onu diyeyim sadece valorant oynayan tiplerdenseniz işlemciyi kesinlikle değiştirin. Ayrıca hikayeli oyunların bazılarında fsr desteği de var. İşlemciyi de sonradan yükseltirsiniz.

Doğru hocam anakarta dikkat etmedim :). Intel işlemcilere karşı antipatim var. O yüzden r5 5600 önerdim.

Teşekkür ederim. Sizce kasayı Rampage olarak mı Xigmatek olarak mı değiştireyim?
Xigmatec

Evet ama aradaki o fark verilmez gibi gözüküyor.

Ayrıca dediğiniz gibi Valorant gibi oyunlardan ziyade hikayeli oyun oynayan biriyseniz bu ekran kartı sizin için çok iyi olur. Valorant işlemci odaklı ama onu diyeyim sadece Valorant oynayan tiplerdenseniz işlemciyi kesinlikle değiştirin. Ayrıca hikayeli oyunların bazılarında FSR desteği de var. İşlemciyi de sonradan yükseltirsiniz.

Doğru hocam anakarta dikkat etmedim :). Yine de Intel işlemcilere karşı antipatim var. O yüzden R5 5600 önerdim.

Monitörüm 180 Hz 200 üstü alsam yeterli sizce bu sistem Valorant'ta kaç FPS alır?

Monitörüm 180 Hz 200 üstü alsam yeterli sizce bu sistem Valorant'ta kaç FPS alır?
Low ayarlarda ortalama 270 alırsınız gibime geliyor hocam.

Hocam işlemciyi sonradan değiştirin diye söyledim ben arkadaşı bilmem. Şimdilik yeterli darboğaz yapmaz zaten. Bütçeniz olduğunda güncelleyebilirsiniz. Anakartı da değişirseniz dediğim gibi AMD ye geçebilirsiniz.

Low ayarlarda ortalama 270 alırsınız gibime geliyor hocam.

Hocam işlemciyi sonradan değiştirin diye söyledim ben arkadaşı bilmem. Şimdilik yeterli darboğaz yapmaz zaten. Bütçeniz olduğunda güncelleyebilirsiniz. Anakartı da değişirseniz dediğim gibi AMD'ye geçebilirsiniz.

Bende normalde R5 5600 istiyordum ama bu hazır sistemi görünce hem daha uygun hem daha mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı