Vatan'dan i3 14100F ve RX 6700XT hazır sistem alınır mı?

250 veriyor 13th ortalama Low ayarlarda. 70-80 FPS fark etmez aralarında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun hocam siz görün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buyurun hocam siz görün.

Ben de bu testten baktım hocam ben r5 5600 kullanıyorum araştırmama göre söyledim.

Ben de bu testten baktım hocam ben r5 5600 kullanıyorum araştırmama göre söyledim.

14100 f'le o kadar farkedeceğini sanmıyorum. Dediğiniz gibi olması için 90 FPS artması lazım bir nesilde.

Attığımız testler aynı kanal bu arada.

Harita farkı olduğu için herkes farklı görmüş olabilir FPS'i testlere göre bence genel haritalarda 300 FPS üstü verecektir.

Ben de bu testten baktım hocam ben R5 5600 kullanıyorum araştırmama göre söyledim.

14100 F'le o kadar fark edeceğini sanmıyorum. Dediğiniz gibi olması için 90 FPS artması lazım bir nesilde.

Bende testlerden gördüğüm kadarıyla bilgi verdim. İşlemciye sahip değilim ama arkadaşı taşıyacak düzeyde FPS verir.

Sistemin işletim sistemi hakkında bilgi vermemişler sizce FreeDOS olarak mı verilir?

Genelde FreeDOS veriliyor.

Ben de bu testten baktım hocam ben R5 5600 kullanıyorum araştırmama göre söyledim.

14100 F'le o kadar fark edeceğini sanmıyorum. Dediğiniz gibi olması için 90 FPS artması lazım bir nesilde.

Attığımız testler aynı kanal bu arada.

Bende arkadaşın yerinde olsam ilk işim işlemci ve anakartı değiştirmek olurdu. Ryzen 5 5600 bana daha güzel geliyor Intel pek güven vermiyor.

Hocam özetle sistem alınır, sadece ekran kartı bile en ucuz satıcıda 12500 TL gayet fiyat performans. Genelde vatanın sistemleri kazık oluyor, stokla sınırlıdır muhtemelen.

Bende testlerden gördüğüm kadarıyla bilgi verdim. İşlemciye sahip değilim ama arkadaşı taşıyacak düzeyde FPS verir.

Genelde FreeDOS veriliyor.

Bende arkadaşın yerinde olsam ilk işim işlemci ve anakartı değiştirmek olurdu. Ryzen 5 5600 bana daha güzel geliyor Intel pek güven vermiyor.

Sıfır sistem aldıktan sonra da ikinci el satıp yenisini almakla pek uğraşmak istemiyorum. Dediğinizi ileride yapabilirim tabii ki işlemci bana yetmezse ama yeteceğini düşünüyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim sistemi kasayı yükseltip almayı düşünüyorum.

İyi sosyaller.

Gayet yeterli olacaktır benim için ileride belki işlemci değiştirebilirim dediğiniz gibi.
Hocam ben aldım sistemi 2 gün önce şuan Spiderman Miles Morales en yüksek ayarlada 170 250 fpsi goruyom Frame gen le kendi gücü 120 FPS rahat çıkıyor valorantta 300 350 FPS arası düşmüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı