Vatan'dan RTX 4070 veya RTX 4060 Ti sistem onerisi

Dostum attığın sistemin benim attığımdan çok bir farkı olmamasına rağmen 7K TL var arada enayi mi arıyorsun?

:D?

Sözlerinize dikkat edin ben saygımı bozmuyorum sizde bozmayınız.
Taksitli fiyat ile arada 7K var sanki ben düz haliyle atmışım gibi yorum yapmayın.
Arada 15 FPS'e kadar fark açılıyor çok fark yok diyorsun.

bütçe yetiyor yetiyorsa alabilir.
uzatmayınız konuyu.

Hocam AMD çok ısınıyor diyorlar 3kya sıvı soğutucu eklememi önerir misiniz?

Olay AMD değil bu güçte olan her işlemci çok ısınır. Ayrı bir yerden hava soğutucu alsanız yeterli olur hazır sistemlerin yanında satılanlar pahalı oluyor.

Öneri;

Sistemin kasasını 1 üst modele çıkartın, anakartı 1 üst modele yükseltin ve SSD'yi 1 üst modeli yükseltin.

Monitör;

bu sistemi dün vatanda görevliyle ayarladık ssd yükseltme sıvı soğutma vs baya yükseldi ve bunu kime sorduysam işlemci kötü oyun oynarken arkada sekme açık olursa sıkıntı yaşarsın filan dedi ben hep intelci olduğum için amd pek anlamıyorum ama sıvı soğutmasıyla beni idare edeceğini düşünüyorum

:D?

Sözlerinize dikkat edin ben saygımı bozmuyorum sizde bozmayınız.
Taksitli fiyat ile arada 7K var sanki ben düz haliyle atmışım gibi yorum yapmayın.
Arada 15 FPS'e kadar fark açılıyor çok fark yok diyorsun.

bütçe yetiyor yetiyorsa alabilir.
Uzatmayınız konuyu.

15FPS farkı yaratacak işlemci sanırım o da Valorant'ta 7K TL'ye hiç değecek gibi değil.

Bu sistemi dün vatan da görevliyle ayarladık SSD yükseltme sıvı soğutma vs bayağı yükseldi ve bunu kime sorduysam işlemci kötü oyun oynarken arkada sekme açık olursa sıkıntı yaşarsın filan dedi ben hep Intel'ci olduğum için AMD pek anlamıyorum ama sıvı soğutmasıyla beni idare edeceğini düşünüyorum.

AM5 işlemci ile sekmelerde sorun yaşamak mı? Kim dediyse yanlış demiş hocam.

15FPS farkı yaratacak işlemci sanırım o da Valorant'ta 7K TL'ye hiç değecek gibi değil.

Cyberpunk 2077 gibi bir oyunda Valorant değil.
3. kez söylüyorum adamın bütçesi yetiyor yetiyorsa alabilir karar kendisinin.

Bu sistemi dün vatan da görevliyle ayarladık SSD yükseltme sıvı soğutma vs bayağı yükseldi ve bunu kime sorduysam işlemci kötü oyun oynarken arkada sekme açık olursa sıkıntı yaşarsın filan dedi ben hep Intel'ci olduğum için AMD pek anlamıyorum ama sıvı soğutmasıyla beni idare edeceğini düşünüyorum

Hangi zekasızlar dedi? Ayrıca sıvı soğutma yerine bence hava soğutma alın. Hem 10 sene kullanırsınız hem de daha performanslı.

Cyberpunk 2077 gibi bir oyunda Valorant değil.
3. kez söylüyorum adamın bütçesi yetiyor yetiyorsa alabilir karar kendisinin.

Peki dostum alan kişi tercih etsin dediğin gibi ama ben 15FPS için 7K TL vermesini saçmalık olarak görürüm önerimse almaması yönünde olur. Ayrıca izlediğim testlerde 1-2 FPS fark bulunuyor.

CP77'de 7500F ile 7600 arasında çok az bir fark var. 5500 ve 5600 nasıl ayrılıyorsa 7500F ve 7600'de öyle ayrılıyor.

Hocam işlemciden bahsetmiyorum ki. :D
Ekran kartından bahsediyorum.

Neden işlemci anlaşılmış anlamadım aradaki 7K için R5 7600'ü niye savunayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı