Vatan'dan sıfır alınmış anakartta çizikler var

Ali akkurt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Dün indirimler kapsamında Vatan Bilgisayar'dan Asus TUF B450 Gaming Plus aldım. Eve gelip kontrol ettiğimde fotoğrafını çektiğim yerlerde çizikler gördüm. Sistemin kalan parçaları gelmediği için kontrol edemiyorum. Bu çizikler, taşıma sırasında oluşabilecek sıradan şeyler mi yoksa anakartı götürüp değiştirmem mi gerekiyor? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
20181124_230200-min.jpg
20181124_225848-min (1).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada bir jelatin olmalı diye tahmin ediyorum. Kutuyu ilk sen açtıysan böyle şeyler olmamalı. Jelatin durumu neydi ürünün?
Jelatin yoktu. Anakartın içinde olduğu poşetin ağzı serbest açıktı ve altına geçirilmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jelatin yoktu. Anakartın içinde olduğu poşetin ağzı serbest açıktı ve altına geçirilmişti.
Gidip iade edin değiştirsinler. Açılmış ürün vermişler. Belkide teşhir ürünü. O çiziklerin bir zarari yok ama neden böyle alasınız ki? Gidin iade edin.

Büyük ihtimal iade edilmiş ya da test için kullanılmış bir ürün. Geri götürüp değişim isteyin.
Dostlar yorumlar için teşekkürler. Ancak yanlış alarm. Aldığım yeri arayıp bol çemkirerek bu durumu sorunca bu kısmın ultra ince jelatinle kaplanmış olduğunu öğrendim. Bakıp teyit ettim. Zamanınızı çaldım kusuruma bakmayın :D

Bir kaç ay önce anakart almaya gittiğimde oradaki elemanın kapalı kutu gibi görünen bir anakartı kutusundan çıkarıp (kapalı değilmiş) ram takarkan ramleri anakartın üstüne sert bir şekilde düşürüp sonra hiç birşey olmamış gibi ramleri taktığını görünce zaten teşhirde olan anakartı almaktan vazgeçmiştim. Bunu tüm çalışanlara mal etmek doğru değil belki ama orada bileşenlere biraz sert davrandıklarını gözümle gördüm. Birde montajı burada yaptırmazsan parça bozuk olsa bile biz sorumlu değiliz garantiye göndeririz diyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı