6600 ile tüm ihtiyaçlarını karışlarmı karşılar o zaman iyi 3 kuruş fark için burda milletin moralini bozmayın.Nasıl bir kafa yapınız var yahu sizin?Bakıyorlar ışıklı mışıklıysa iyi diyorlar.
4.000 lira 3 kuruştan daha fazla.6600 ile tüm ihtiyaçlarını karışlar mı karşılar o zaman iyi 3 kuruş fark için burada milletin moralini bozmayın.
4 kuruş olsun.Ayrıca sistemi alıp buraya iyi mi diye sormanın manası yok. Amaç, almadan önce alınabilir olup olmadığını sormak zaten.
4.000 lira 3 kuruştan daha fazla.
2 k kazık yedik deseneRX 6600 ve 11400F için fazla olmuş. Buna benzer sistemler normalde 13500-14000TL arası oluyor.
3 kuruş mu? Sen hiç para kazanmadın galiba. Burada ne kadar açıklama yapsam boş. Git biraz para kazanmak için çalış çabala, sonra gel bunları yaz.6600 ile tüm ihtiyaçlarını karışlarmı karşılar o zaman iyi 3 kuruş fark için burda milletin moralini bozmayın.
Merhaba, Vatan'dan sistem siparişimi verdim benim hoşuma gitti 16 bin TL gibi bir fiyat ödedim indirimdeydi sizlere danışmak istedim ekran kartı 2060, 3060 gibi RTX kartlarla yarışıp geçiyormuş, kullanıyorsanız beni bilgilendirir misiniz? Sağ olun. Ve sistemde herhangi bir donma, kasma ve darboğaz söz konusu olur mu? Oyunlarda kaç FPS verir bu gibi bilgileri merak ediyorum.
Ürün linki; INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
4 kuruşsa bana 5 kuruş verir misin? Madem senin için bu kadar az bir miktar.4 kuruş olsun.
İade edemiyorsa da 4.000 TL için moralini bozmasına gerek yok keyfini çıkarsın makinenin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.