Vatan'dan veya Kahraman Konsol'dan PS4 Almak

azuz1907

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PS4 almayı düşünüyorum. Kahraman Konsol veya Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum.

Vatan Bilgisayar'da
Sony Eurasia Playstation 4 GTA V = 1750 Lira

Kahraman Konsolda:
(Dediğine göre vatan kadar güvenemiyorum)Sony Eurasia Playstation 4 + GTA V + 2.Dualshock 4 =1650 Lira

Vatan alırsam eğer kendim gidip görerek alacağım. Kahraman Konsoldan ise internet üzeri gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir site ise alınabilir. Daha önce kullanan arkadaşlara bir sorun. Aklınızda şüphe olmasın istiyor iseniz gidip almanız daha iyi olur.

hem 100 lira hem de DS4 kârım olacak çok iyi birşey kullanan arkadaşlar varmıdır burada

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Syd'yi kafama taktım ama bir türlü güvenmelerini sağlayamadım aileme ne yapabilirim ?
Syd çok güvenilir bir sitedir. Sizi üzmez. Ben oradan sipariş ettim ve hiçbir sıkıntıya maruz kalmadım. Oradaki fiyatlar diğer hipermarketlere göre 150-200 tl daha ucuz. Az değil yani. O farkla bir tane daha oyun alabilirsiniz. Ailenizi olabildiğince ikna etmeye çalışın. Syd bilgisayar iyi ve kaliteli bir sitedir. Zaten İstanbul'da oturuyorsanız kendi yerleri var diye biliyorum. Oradan da satın alabilirsiniz.:):):)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı