Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #21 @Ardaaa11 ve @Ulunay beni ufak çaplı bi' kalp krizinden kurtardınız, sağ olun. LoL oynamak ve @Vavien. hocamı pek yan yana koyamamıştım.
@Ardaaa11 ve @Ulunay beni ufak çaplı bi' kalp krizinden kurtardınız, sağ olun. LoL oynamak ve @Vavien. hocamı pek yan yana koyamamıştım.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #22 ahmetaltkn dedi: @Vavien. Hocam arkadaş bilgilerinizi çalmış galiba, haberiniz olsun (!) Nice senelere Genişletmek için tıkla... Hayır, tabii ki. Öyle bir şey olsa idi gerçek adını yazarak kutlardım .
ahmetaltkn dedi: @Vavien. Hocam arkadaş bilgilerinizi çalmış galiba, haberiniz olsun (!) Nice senelere Genişletmek için tıkla... Hayır, tabii ki. Öyle bir şey olsa idi gerçek adını yazarak kutlardım .
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 30 Nisan 2021 #23 Hadi be. Şaşkın, şaşkın. Nice yaşlara efenim, nice güzel günlere.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 30 Nisan 2021 #24 Doğum gününüz kutlu olsun.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 30 Nisan 2021 #25 Vay arkadaş, konu dışını ne zaman takipten çıksam önemli olaylar oluyor. @Vavien. hocam, doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara. Umarım yıllarca buralarda oluruz
Vay arkadaş, konu dışını ne zaman takipten çıksam önemli olaylar oluyor. @Vavien. hocam, doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara. Umarım yıllarca buralarda oluruz
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #26 Aradaki farkı bulun . Bu "Gold Üye" kopyala yapıştır yapmış. Dosya Ekleri Screenshot_20210430-010652~2.png 62,7 KB · Görüntüleme: 76
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.714 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #27 Doğum günün kutlu olsun Assassin adam, seviliyorsunuz.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #28 Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Sürprizbozan Evet, LoL oynuyordum. Hayır, Teemo'dan nefret ederim. Kalista main'dim.
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Sürprizbozan Evet, LoL oynuyordum. Hayır, Teemo'dan nefret ederim. Kalista main'dim.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #29 Vavien. dedi: Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Sürprizbozan Evet, LoL oynuyordum. Hayır, Teemo'dan nefret ederim. Kalista Main'dim. Genişletmek için tıkla... Normalde sadece alanım olan teknik konulara yazacaktım ancak sizin gibi değerli bir hocamın doğum gününü kutlamak benim için önemli Doğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara! @Vavien.
Vavien. dedi: Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Sürprizbozan Evet, LoL oynuyordum. Hayır, Teemo'dan nefret ederim. Kalista Main'dim. Genişletmek için tıkla... Normalde sadece alanım olan teknik konulara yazacaktım ancak sizin gibi değerli bir hocamın doğum gününü kutlamak benim için önemli Doğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara! @Vavien.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #30 mRekt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her doğum günü konusuna atmazsam olmaz. Doğum gününüz kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Şarkının sadece 'Bugün benim doğum günüm.' kısmını dinlemek için dinlemek dileğiyle. Doğum gününüz kutlu olsun hocam.
mRekt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her doğum günü konusuna atmazsam olmaz. Doğum gününüz kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Şarkının sadece 'Bugün benim doğum günüm.' kısmını dinlemek için dinlemek dileğiyle. Doğum gününüz kutlu olsun hocam.