Vayne için taktik

Contos45

Hectopat
Daha fazla  
Vayne oynamaya başladım ve çok keyif alıyorum oynarken. İyi oynadığımı da fark ettim. Neler yapmalıyım, sizce?

6 levele kadar Q açmanı tavsiye ederim, şu şekilde yani: Q ile başla, 2.levelde W 3. levelde E ardından Q'yu tamamla 6.seviyeye kadar. Ardından W ile Q'ya eşit aralıkta puan ver. Vayne oldukça kırılgan bir karakter olduğu için takım savaşlarında doğru pozisyon almaya dikkat et ve E yeteneğini doğru bir şekilde sergileyerek takım savaşlarında adam eksiltmen senin yararına olur. E ile birisini duvara mıhlamadan savaşa girmek kötü sonuçlar doğurabilir senin için.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. 6.seviyeye kadar Q fulleme olayını biliyorum. Necati "zeoNNN" Akçay 'ın öğretici serisinde görmüştüm.

Vayne oyun başında zayıf, oyunun orta ve son safhasında hasarıyla tek başına oyun taşıyabilecek bir şampiyon ancak takım arkadaşlarına çok bağlı maalesef. Özellikle destek oyuncusunun oyun başında Vayne'in rakiplerine göz açtırmaması gerek. Bu yüzden duo mu oynuyorsun yoksa tekli mi bilmiyorum ama tekli oynuyorsan bi yerden sonra gelen "kazma" destekler yüzünden kafayı yeme noktasına gelebilirsin. :) Ben de çok seviyorum oynamayı ama sırf bu yüzden oynamıyorum şu an.

2.5 ay önce LoL oynamayı bıraktım fakat bırakırken performansımın zirvesindeydim ve Vayne oynuyordum. Sakın 6. seviyeye kadar Q sonra W taktiğini kullanma. İlk Q aç sonra W W E (Duruma göre 3. seviyede de E açabilirsin.) açıp W fulle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı