vBulletin Forumda İmzaya Resim Ekleme

Sayın Burak Alkan, demişsiniz ki 500.000 ziyaretçi alıyoruz ve uğraşamayız ama büyük forumlarda olur böyle bir durum. O kadar Super Mod var, illaki biri ilgilenir ve kural dışı imzada imzayı siler ve imzasına imzanız kural dışı olması sebebiyle kaldırıldı yazar. Eğer 3 defa tekrarlarsa da geçici uzaklaştırma verir. O kadar üyeden en fazla 10-15 tane kurala uymayan çıkar diye düşünüyorum.

Gidip de Torrent-Oyun gibi alt alta 5-10 resim konsun demiyoruz zaten TC Alperen Şahin ve Anıl Sezer. :) 800x200 piksel boyutunda sevdiğim bir oyunun vb. bir şeyin resmini koymak isterim imzama. He tabi hala düşünceniz değişmediyse saygı duyarım. :)
Çözünürlük sınırlaması koyulabiliyor mu ? Bilmediğim için soruyorum. :)

Gidip de Torrent-Oyun gibi alt alta 5-10 resim konsun demiyoruz zaten TC Alperen Şahin ve Anıl Sezer. :) 800x200 piksel boyutunda sevdiğim bir oyunun vb. bir şeyin resmini koymak isterim imzama. He tabi hala düşünceniz değişmediyse saygı duyarım. :)

Bence bu şekilde gayet iyi. Genelde sistemimizin özelliklerini vs. yazıyoruz. Sizin gibi hesaplarını yazanlar da var. Ancak resimler biraz değişik duruyo. Diğer forumlarda da ben sevmiyordum. Mesajı okurken ister istemez gözlerim resimlere kayıyordu. Ancak bu durum sayfa yüklenirken internet hızı düşük olanları da etkileyebilir. Hala fikriniz değişmediyse bende saygı duyarım. :)

Anıl Sezer kaygılarını anlıyorum ancak, imzaya 1 resim koyma kuralı ve çözünürlük sınırı koyulursa hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyorum. Ayrıca imza kurallarını oluşturun gerekli yetki verilirse, ben bile denetlerim imza ihlallerini.

Bende saygı duyarım. Forumda çoğunluk istiyorsa buyursun yapılsın. Bu kullanıcıların kararı olmuş olur. Çözünürlüğü de azaltacaksak hiç bir sorun yok. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı