vBulletin Forumda İmzaya Resim Ekleme

my_battlefield_3_signature_by_menace87-d3fl5pv.jpg

gta_5_signature_by_thebullsvk-d5jjhwm.png

Bu tür resimleri koymak isterim açıkçası. 800x200 sınır olabilir. Daha yüksek formatta olursa uyarı veriyor bazı forumlar, "Üzgünüz, max. 800x200 çözünürlük kullanabilirsiniz." diye.

my_battlefield_3_signature_by_menace87-d3fl5pv.jpg

gta_5_signature_by_thebullsvk-d5jjhwm.png

Bu tür resimleri koymak isterim açıkçası. 800x200 sınır olabilir. Daha yüksek formatta olursa uyarı veriyor bazı forumlar, "Üzgünüz, max. 800x200 çözünürlük kullanabilirsiniz." diye.

Çok büyük ve dikkat dağıtacak türden resimler.

Forumun şu anda ki hali, yalın olması ile gayet güzel zaten. Buna bir şey demiyoruz. Ancak kişilerin kendi imzalarına belirli sınırda resim eklemeleri, kendilerini biraz daha olsun göstermeleri bence pek bir sorun oluşturmaz. Maksimum resim ekleme sayısı 2 olabilir. Çözünürlükleri 400x220 olabilir. Hareketli gif resimleri koymak yasak olabilir. Kurallara uymayan kişileri ilk 3 sefere kadar saatli uzaklaştırmalar ile uyarır. Devamı halinde günlük uzaklaştırma verebiliriz. İmzaları kontrol etmeye meraklı olan kişilerin sayısı fazla sanırım. O yüzden bu konuda çok fazla sıkıntı çekmezsiniz. Yani olabilir neden olmasın?

Bana sorarsanız hareketli imza kesinlikle olmamalı çünkü çok ilgi dağıtıyor. Bir yazıyı okumaya çalışırken bile oraya yöneliyorum ister istemez.
Hareketsiz resim çok iyi olur ancak hareketli olursa çarşı karışır bence.

Birde kendi yapmış olduğumuz resimleri koyabiliyor muyuz ? Mesela 500x100 oranındaki bir yazıyı.

Evet, hareketli resim belki hoşumuza gidiyor olabilir ancak çok dikkat dağıtıyor. Bu kurallardan biri olabilir. Yazı konusuna gelirsek, bana göre konulmasında bir sakınca yok tabi buna yöneticilerimiz karar verir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı