Hocam Windows onarma rehberinden hiçbir şey anlamadım kusura bakmayın biraz daha açıklayabilir misiniz?
The component Store is repairable.
The operation completed successfully.
Bende böyle yazdı ilk işlem sonrasında sanırım sorun mu var?
Nasıl rapor oluşturabilirim.
Bu komutları sırasıyla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bu komutları sırasıyla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
@reptile müsaitte bakabilir misiniz ?
Rapor oluşturdum. Şimdi tekrar komutları deneyeceğim.
DLL dosyalarının sonunda "D" harfi bulunanlar Debug sürümü oluyor. Bu sorun düz Visual C++ uygulamalarıyla çözülmüyor.
Alttaki çözüme göz atın. Olmazsa konuyu çözen arkadaşı etiketleriz, müsaitse yardımcı olur.
Çözüldü: Yaptığım uygulamayı başka bilgisayarda açmaya çalışınca 0x000007b hatası veriyor
Programı Visual Studio ile yazdım. Exe dosyasını açmaya çalışınca program bu hatayı veriyor. Kendi bilgisayarımdan bu hatayı nasıl düzeltebilirim?www.technopat.net
Bu arada ilk defa raporlama yaptım, raporlama düzgün müydü ?DLL dosyalarının sonunda "D" harfi bulunanlar Debug sürümü oluyor. Bu sorun düz Visual C++ uygulamalarıyla çözülmüyor.
Alttaki çözüme göz atın. Olmazsa konuyu çözen arkadaşı etiketleriz, müsaitse yardımcı olur.
Çözüldü: Yaptığım uygulamayı başka bilgisayarda açmaya çalışınca 0x000007b hatası veriyor
Programı Visual Studio ile yazdım. Exe dosyasını açmaya çalışınca program bu hatayı veriyor. Kendi bilgisayarımdan bu hatayı nasıl düzeltebilirim?www.technopat.net
devenv.exe
için rapor almışsınız.Raporu hata veren uygulamaya göre almanız gerekiyor. Yani görseldeki .exe dosyasına göre. Sizdevenv.exe
için rapor almışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.