Çözüldü "Vcruntıme140d.dll" Visual Studio hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cyberpeek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce kod yazmayı öğrenmeye başladım ve 2 hafta sonra tekrar girdiğimde önceki kodu çalıştırmak istediğim zaman bu tarz bir hata ile karşılaştım. Birkaç işlem yaptım ama halen devam ediyor.

140d.png

Hocam Windows onarma rehberinden hiçbir şey anlamadım kusura bakmayın biraz daha açıklayabilir misiniz?

The component Store is repairable.
The operation completed successfully.

Bende böyle yazdı ilk işlem sonrasında sanırım sorun mu var?

Nasıl rapor oluşturabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu komutları sırasıyla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

SFC /scannow

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rapor oluşturdum. Şimdi tekrar komutları deneyeceğim.

SFC /scannow

Maalesef şimdi yaptım işlemleri ama sorun halen devam ediyor.

@reptile müsaitte bakabilir misiniz ?

DLL dosyalarının sonunda "D" harfi bulunanlar Debug sürümü oluyor. Bu sorun düz Visual C++ uygulamalarıyla çözülmüyor.

Alttaki çözüme göz atın. Olmazsa konuyu çözen arkadaşı etiketleriz, müsaitse yardımcı olur.

DLL dosyalarının sonunda "D" harfi bulunanlar Debug sürümü oluyor. Bu sorun düz Visual C++ uygulamalarıyla çözülmüyor.

Alttaki çözüme göz atın. Olmazsa konuyu çözen arkadaşı etiketleriz, müsaitse yardımcı olur.

Şimdi programı kaldırmaya başladım, tekrar kuracağım, yine devam ederse buraya bilgilendirmede bulunurum.

Bu arada ilk defa raporlama yaptım, raporlama düzgün müydü ?

Technopat rehberinde yanlış anl

Raporu hata veren uygulamaya göre almanız gerekiyor. Yani görseldeki .exe dosyasına göre. Siz devenv.exe için rapor almışsınız.

Amışım o zaman orada sanki GTA 5'in direkt dosya konumundaki adresi kopyalayıp, sonuna EXE koyuyorduk. Bir sonraki için hata mesajı üzerinde raporlama yapabilirim artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı