Vct bıçak alınır mı?

Reynamain

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir, çok kararsızım. Sonuçta bir hayli pahalı, o yüzden doğru seçim yapmak istiyorum. Gören herkes sadece güzel/kötü yazsa bile çok iyi olur, ben çok kararsız bir insanım :D Çok yardımcı olur bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekleyin oni katana gelecek bundan kat ve kat daha güzel .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vct bıçak bence çok balon bir ürün ya. Yeni gelecek olanlar ondan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir, çok kararsızım. Sonuçta bir hayli pahalı, o yüzden doğru seçim yapmak istiyorum. Gören herkes sadece güzel/kötü yazsa bile çok iyi olur, ben çok kararsız bir insanım :D Çok yardımcı olur bana.
Alınır, Güzel bıçak.

Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir, çok kararsızım. Sonuçta bir hayli pahalı, o yüzden doğru seçim yapmak istiyorum. Gören herkes sadece güzel/kötü yazsa bile çok iyi olur, ben çok kararsız bir insanım :D çok yardımcı olur bana.

Hocam tamamen size bağlı kişiden kişiye değişir ben katana veya uzun kılıç sevmiyorum mesela başkası sever siz sevdiyseniz alın ama benim fikrimi soracak olursanız o para sadece bıçağa fazla yağmacı karambit daha güzel ya da rgx kelebek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı