VDS süresi bitince aktarmak için ne yapılmalı?

erenghlt

Decapat
Daha fazla  
Azure kullanıyorum VDS olarak ngrok ile port açıp web sitemi yaptım şimdi bu VDS anlamadığım şekilde param yoktu. Düz girdim kullanıyorum 170 dolar diyor. Phpmy admin falan bayağı uğraştım şimdi aynı şekilde 1 ay bitince yeni VDS'e geçeceğim en baştan başlamak istemiyorum ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay içinde kullanmanız gereken $200 kredi mevcut. Bu süre/kredi bitince farklı bir abonelik yöntemine geçip kullandıkça ödeyebilirsiniz. Ayrıca her ay ücretsiz olarak 1GB RAM'li VDS kullanabilirsiniz.

1 ay içinde kullanmanız gereken $200 kredi mevcut. Bu süre/kredi bitince farklı bir abonelik yöntemine geçip kullandıkça ödeyebilirsiniz. Ayrıca her ay ücretsiz olarak 1GB RAM'li VDS kullanabilirsiniz.
1gb ram tamam da 70 gb yer lazım bana onu nasıl sağlanır

1gb ram tamam da 70 gb yer lazım bana onu nasıl sağlanır

Cihaza göre belirlenen varsayılan bir disk mevcut. Ekstra depolama ücrete tâbi. İsterseniz açıp bakabilirsiniz şu anda. Aylık fiyatı $7 diye hatırlıyorum, ondan açacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı