VDS sunucu Roblox kaldırabilir mi?

Aşık Fuzuli

Femtopat
Daha fazla  
Selam saganetwork üzerinden Roblox'ta AFK bırakmak için sunucu kiralamak istiyorum ama sunucunun Roblox'u kaldıracağından emin değilim bundan dolayı sormak istedim. Bütçem kısıtlı olduğu için oyunu kaldırabilecek en ucuz sunucuyu arıyorum. Bilgisi olan yardım edebilir mi?

sdfhsfdhsdhsdfh.PNG

sdfhsdfhsdfhfdhff.PNG

dfshsdhdshd.PNG

O sistem gereksinimleri kaç yıl önceden kalma? Ben 4 GB RAM'li laptop ile doğru düzgün oyuna giremedim.

Yanlış anlaşılmak istemem ama oyunu şu anda çalıştırıyorum ve aşağı yukarı 1.5GB RAM tüketmekte zaten AFK bırakacağımdan dolayı kasması sorun olmaz oyun açılsa yeter.

dfjsdfhsdh.PNG

Yanlış anlaşılmak istemem ama oyunu şu anda çalıştırıyorum ve aşağı yukarı 1.5GB RAM tüketmekte zaten AFK bırakacağımdan dolayı kasması sorun olmaz oyun açılsa yeter.

Eki Görüntüle 1857593

AFK bırakma süreniz arttıkça kullandığı RAM oranıda artacaktır. Oyuna bağlı olarak en az 15-20 FPS olması gerekiyor. Zamanında pet Simulator X'de hile ile kasarken FPS'i sınırlayıp öyle yapıyordum. Eğer fiyat farkı çok değilse 8 GB alabilirsiniz.

AFK bırakma süreniz arttıkça kullandığı RAM oranıda artacaktır. Oyuna bağlı olarak en az 15-20 FPS olması gerekiyor. Zamanında pet Simulator X'de hile ile kasarken FPS'i sınırlayıp öyle yapıyordum. Eğer fiyat farkı çok değilse 8 GB alabilirsiniz.

Eğer Xeon işlemci oyunu kaldırabiliyorsa 80TL'ye 7GB RAM bulunmakta ama ekran kartı olmadan işelmcinin gücünün yetmemesinden korkmaktayım.

Eğer Xeon işlemci oyunu kaldırabiliyorsa 80TL'ye 7GB RAM bulunmakta ama ekran kartı olmadan işelmcinin gücünün yetmemesinden korkmaktayım.

Ekran kartı olursa iyi olur. Ayrıca Xeon işlemciler biraz güçsüz. Daha kaliteli bir işlemciye sahip ve ekran kartlı VDS'lere bakabilirsiniz. Ama fiyatları biraz tuzlu.

Ekran kartı olursa iyi olur. Ayrıca Xeon işlemciler biraz güçsüz. Daha kaliteli bir işlemciye sahip ve ekran kartlı VDS'lere bakabilirsiniz. Ama fiyatları biraz tuzlu.
biliyorum ekran kartlı vds ler elimdeki paraya bakılırsa imkansız şöyle bir sunucu paketi var ama ne kadar iş görür emin değilim
dfshsdhdshd.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı