VDSL 2 hat değerleri nasıl?

Buyurun.Biliyorum zaten hat değerlerinde olduğunu zayıflama yok gibi gördüm ama siz daha iyi bilirsiniz.

40'ın üstünde olması sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum ben.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1299665

Buyurun.Biliyorum zaten hat değerlerinde olduğunu zayıflama yok gibi gördüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Oraları gerçekten karalamanıza gerek yok. Uğraşmayın değmez yani.
Muhtemelen ilk attığınız hat değerlerini gördü. Tekrar bakacaktır.

Hız tanımlamada hata var gibi duruyor. Önce yeniden hız tanımlaması yaptırmaya çalışın.

Ardından iç tesisatta ölçüme gidilmesi gerekli. Zayıflamanız kabul edilebilir seviyeden uzak.
Eminsiniz değil mi bidaha attım hat değerlerini.
Dsl kablosunu değiştirsem mi? @Ulunay.Zayıflama var mı bidaha atıyorum bu arada tracert sonuçlarını.

Son düzenleme:
Hız tanımlamada hata var gibi duruyor. Önce yeniden hız tanımlaması yaptırmaya çalışın.

Ardından iç tesisatta ölçüme gidilmesi gerekli. Zayıflamanız kabul edilebilir seviyeden uzak.
Hız tanımlamasını türk telekom müşteri hizmetlerine mi yaptırtıcaz şimdi aradım öyle bişey yok diyor tam olarak açar mısınız o dediğinizi ne demeliyim firmaya?
@Ulunay
@Çağrı SANSAR

Hız tanımlamasını türk telekom müşteri hizmetlerine mi yaptırtıcaz şimdi aradım öyle bişey yok diyor tam olarak açar mısınız o dediğinizi ne demeliyim firmaya?
@Ulunay
@Çağrı SANSAR
Evet, mh yapacak onu. Benim bildiğim hız tanımlaması hızınızın yeniden güncellenmesi. Sanırım yine "işe yeni başlamış" gibi çalışana denk gelmişsiniz.

Medya hatası var hocam. Göremiyorum.

şu an gözüküyor mu?
Mhye söyledim güncelleme yaptı ama hala aynı tracert sonuçları.

Mail attım da bekliyorum bakalım.Tracert çok saçmaladı harbiden.Bu hat değerleriyle yağ gibi oynamam lazım normalde.

Dosya Ekleri

• 1644351518049.png
    130,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…