VDSL 2 hat değerleri nasıl?

Buyurun.Biliyorum zaten hat değerlerinde olduğunu zayıflama yok gibi gördüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Zayıflama attığınız komutta yazmaz. Hat değerlerinde yazar.

Line attenuation olarak geçen şeyi kast ediyorum...

Ping sorunu ise 8. kısımdan itibaren boy göstermiş. Oraları karalamanızın anlamı da yok. Açık olması bize daha fazla bilgi sağlar.

Burada IP adresiniz gözükmüyor. Verinin gittiği yolu görüyoruz...

40'ın üstünde olması sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum ben.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1299665

Buyurun.Biliyorum zaten hat değerlerinde olduğunu zayıflama yok gibi gördüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Oraları gerçekten karalamanıza gerek yok. 😂 Uğraşmayın değmez yani.
Eki Görüntüle 1299665

40'ın üstünde olması sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum ben.

Attım tekrar.
Muhtemelen ilk attığınız hat değerlerini gördü. Tekrar bakacaktır.

Hız tanımlamada hata var gibi duruyor. Önce yeniden hız tanımlaması yaptırmaya çalışın.

Ardından iç tesisatta ölçüme gidilmesi gerekli. Zayıflamanız kabul edilebilir seviyeden uzak.
Eminsiniz değil mi bidaha attım hat değerlerini.
Dsl kablosunu değiştirsem mi? @Ulunay.Zayıflama var mı bidaha atıyorum bu arada tracert sonuçlarını.
1644352566002.png

Son düzenleme:
Hız tanımlamada hata var gibi duruyor. Önce yeniden hız tanımlaması yaptırmaya çalışın.

Ardından iç tesisatta ölçüme gidilmesi gerekli. Zayıflamanız kabul edilebilir seviyeden uzak.
Hız tanımlamasını türk telekom müşteri hizmetlerine mi yaptırtıcaz şimdi aradım öyle bişey yok diyor tam olarak açar mısınız o dediğinizi ne demeliyim firmaya?
@Ulunay
@Çağrı SANSAR

Hız tanımlamasını türk telekom müşteri hizmetlerine mi yaptırtıcaz şimdi aradım öyle bişey yok diyor tam olarak açar mısınız o dediğinizi ne demeliyim firmaya?
@Ulunay
@Çağrı SANSAR
Evet, mh yapacak onu. Benim bildiğim hız tanımlaması hızınızın yeniden güncellenmesi. Sanırım yine "işe yeni başlamış" gibi çalışana denk gelmişsiniz.

Evet, hat değerleriniz öncekine göre daha iyi. Tracert sonuçları saçmalamış, desteğe dediğiniz gibi iletin fakat ondan önce modemi bir 5-10 dk kapa aç yapın mümkünse. Heralde kabloyla bağlısınız zaten. Bu sonuçlar hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, @erengore @EkmekArasiHDD bir bakar mısınız?
Medya hatası var hocam. Göremiyorum.

şu an gözüküyor mu?
Mhye söyledim güncelleme yaptı ama hala aynı tracert sonuçları.
1644355047104.png

Mail attım da bekliyorum bakalım.Tracert çok saçmaladı harbiden.Bu hat değerleriyle yağ gibi oynamam lazım normalde.

Dosya Ekleri

• 1644351518049.png
    1644351518049.png
    130,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı