Quarit
Kilopat
- Makaleler
- 1
Kanser olacağımTaahhüt olmayan iss'ye geçeceğiniz için iptal eder başkasına geçersiniz sorun olmaz. TTNET rezilliği buradaki arkadaşın durumu da benzer, saçma yollardan sunucuya bağlanıyordu. İss değişti(TürkNet'e geçti.) ve düzeldi, onun pingi de düşüktü ama akıcı değildi. @Quarit hocam durumunuzu anlatabilirsiniz.![]()
"beyfendi sizin bölgenizde malesef bazı ara bağlantı sunucularında Telekomu kullanmak zorundayız"
Ben de dönüp "siz" derken ne demek istiyorsunuz ? Kendi siteniz üzerinde açıklama yaptığınız konu tam olarak Türkiyeyi ilgilendiriyor, hem resimli hem de yazılı olarak bunu belirtmişsiniz. Bana "siz" derken ben İran da mı yaşıyorum? Diye sordum. O'da bana inatla sizin bölgeniz demeyi sürdürdü. Ben de bıkmadan ortada bir tutarsızlık olduğunu söyledim. TurkNet'in kendi sitesi Türkiye genelinde ara bağlantılarını kullanarak son varış noktası olan xxx sunucuna kadar altyapısı olduğunu yazdığını ama kendisinin farklı bir şey söylediğini söyledim. O'da bu durumda yine başa dönerek "sizin bulunduğunuz bölgeye göre Telekomun ara bağlantılarını kullanıyoruz" dedi. Buyrun TurkNet'in kendi görseli;
Bu resim tablosundan insan ne anlar ? Burada benim Almanya sunucusuna giderken Telekom ile alakam nedir ? Telekom burada ki alakası Santral > saha dolabı ve oradan evime gelen bakır kablo. Ama sunucu Almanya ? Bir sunucuya bağlanırken elbet önce santral olur, konu bu değil ama, konu tam olarak asıl sunucuya bağlanırken, İstanbuldan (TurkNet server) sonra Telekomun sunucularına bağlanıyor, ve yine rezalet paket kayıpları olan sunucuları
Bu da TurkNet'in kendi altyapısı, omurgası hakkında paylaşımı;
Altyapımız — TurkNet
Turknet Iletişim Hizmetleri A.Ş. altyapımız hakkında bilgi almak için tıklayınız.