VDSL 90 Mbps altyapı için F/P ISS önerisi

luckyyyy

Decapat
Daha fazla  
Altyapım (Türk Telekom) VDSL 90 Mbps destekliyor. Aktif olarak TurkNet kullanıyorum ama fiyat fazla gelmeye başladı. Önerebileceğiniz F/P servis sağlayıcısı var mıdır acaba?

Altyapım (Türk Telekom) VDSL 90 Mbps destekliyor. Aktif olarak TurkNet kullanıyorum ama fiyat fazla gelmeye başladı. Önerebileceğiniz F/P servis sağlayıcısı var mıdır acaba?

Nerede yaşıyorsun?

Öneren var önermeyen var ama Comnet kullanıyorum ben 1 senedir. Bu 1 sene içerisinde 3-4 kere internet sunucuları çöktü ve 1 saat içinde de düzeldi. Fiyat olarak diğerlerinden çok daha avantajlı olması düşünmeniz için bir sebeptir. Bildiğim kadarıyla da en ucuza hizmet veren de Comnet ama ben memnunum uzun süredir kopma olmadı. Laki geçin veya geçmeyin diyemem, karar sizin yine.

Öneren var önermeyen var ama Comnet kullanıyorum ben 1 senedir? Bu 1 sene içerisinde 3-4 kere internet sunucuları çöktü ve 1 saat içinde de düzeldi. Fiyat olarak diğerlerinden çok daha avantajlı olması düşünmeniz için bir sebeptir. Bildiğim kadarıyla da en ucuza hizmet veren de Comnet ama ben memnunum uzun süredir kopma olmadı. Laki geçin veya geçmeyin diyemem, karar sizin yine.

Ping değerleri hakkında ne düşünüyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı