VDSL altyapı ADSL gözüküyor

Caspian12

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bulunduğum adrese hemen kapımın önüne yeni saha dolabı kondu ve aktifleştirildi. Altyapı kontrol ettiğimde VDSL 99Mbps gözüküyordu fakat daha sonra tekrar kontrol ettiğimde ADSL 16Mbps olarak gözükmeye başladı. Tüm sitelerden sorguladım sonuç aynı. Alt kattaki dairemi sorguluyorum onda VDSL 99Mbps gözüküyor bende gözükmüyor. Türk Telekom'u arayıp durumu anlattım "kontrol ettiğimde 100Mbps alabilirsiniz, boş port da var bir sorun yok" dedi. Yeni TurkNet'e başvurdum ve alabileceğim hız 16Mbps diye başvurdum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim desteğe yazsam yapabilecekleri bir şey var mı?
 
Altyapının sistemde güncellenmesi gerekiyor. 16 diye başvurman önemli değil, ankastre kutusundan ölçü yapıldığı değerler önemli. Zaten bağlantı yapıldıktan sonra İSS bunu sisteminden de görüyor. Mesela Telekom benim adresimi yanlış saha dolabına kaydetmiş ve silemiyor. 100 Mbps altyapı gözüküyor ama maksimum 35 alabiliyorum. Arada böyle denk geliyor şanssızlık, sana da denk gelmiş olabilir. En kesin sonuç telekom müdürlüğüne gidip başvuru alan personelden bilgi almak. Onlar sahadaki elemanlarla irtibatta ve en doğru sonucu söyler.
 
Altyapının sistemde güncellenmesi gerekiyor. 16 diye başvurman önemli değil, ankastre kutusundan ölçü yapıldığı değerler önemli. Zaten bağlantı yapıldıktan sonra ISS bunu sisteminden de görüyor. Mesela Telekom benim adresimi yanlış saha dolabına kaydetmiş ve silemiyor. 100 Mbps altyapı gözüküyor ama maksimum 35 alabiliyorum. Arada böyle denk geliyor şanssızlık, sana da denk gelmiş olabilir. En kesin sonuç Telekom müdürlüğüne gidip başvuru alan personelden bilgi almak. Onlar sahadaki elemanlarla irtibatta ve en doğru sonucu söyler.

Yok bende yanlış kayıtlama gibi bir durum yok saha dolabı kapımın önünde zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı