VDSL altyapı için ISS önerisi

OnurKrkc

Kilopat
Merhaba, kaldığım yerde sanırım Türk Telekom'un 39Mbps VDSL altyapısı varmış. Hangi servis sağlayıcısını tavsiye edersiniz? Bir de sanırım hiç internet tesisatı yok. Bunu kendim mi çektiriyorum, yoksa servis sağlayıcısı mi hallediyor? Açıkçası kendim çektirerek uğraşmak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet önerebilirim, en son üniversite öğrencileri için kampanyaları vardı kurulum ve kablo çekimini ücretsiz yapıyorlardı ve 1 ay bedava internet veriyorlardı. Hala devam ediyorsa ondan yararlanarak geçebilirsiniz.

Hocam eğer müşteri hizmetleri sizin için önemliyse TurkNet'ten almanızı önermem çünkü direk arayabileceginiz bir yer yok. Onun dışında İstanbul'da ikamet ediyorsanız ve Online oyunlarda ping değerleri sizin için önemliyse Comnet almanızı öneririm. Bir de bina içi kablolara yok demişsiniz ondan VAE altyapı kullanan ISS'lerde bina içi kablolama işi size düşer CAT 6 kablo alıp onu ankastre kutusuna Kron'e bıçağıyla çakıp eve kadar uzatmanız gerekir. İstanbuldaysaniz size tavsiyem comnettir ve taahhütsuzdur. Eğer birinci elden hizmet almak istiyorsaniz tek çareniz TT gibi duruyor hem onda kablolama işlerini de onlar yapıyor ama taahhütlü maalesef.

Hocam eğer müşteri hizmetleri sizin için önemliyse TurkNet'ten almanızı önermem çünkü direk arayabileceginiz bir yer yok. Onun dışında İstanbul'da ikamet ediyorsanız ve Online oyunlarda ping değerleri sizin için önemliyse Comnet almanızı öneririm. Bir de bina içi kablolara yok demişsiniz ondan VAE altyapı kullanan ISS'lerde bina içi kablolama işi size düşer CAT 6 kablo alıp onu ankastre kutusuna Kron'e bıçağıyla çakıp eve kadar uzatmanız gerekir. İstanbuldaysaniz size tavsiyem comnettir ve taahhütsuzdur. Eğer birinci elden hizmet almak istiyorsaniz tek çareniz TT gibi duruyor hem onda kablolama işlerini de onlar yapıyor ama taahhütlü maalesef.
Kablolama işini onlar yapmıyor, ben yeni TT VDSL HiperNet bağlattım, TT elemanı evime geldi ve kablo olmayınca ankastreden evime kadar, bana saniyesinde elektrikçi çağırın o size aittir dedi, belki bir insan evladı TT çalışanı şansa dek gelirse çekebilir bu kabloyu bedavaya. Bazen işte eve gelen TT saha elemanlarından bedavaya yapanda oluyor bu kablo çekme işini, dediğim gibi şans.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı